Philips Hue kommer att få nya, ljusare och mer varierade glödlampor

0 Shares

Ljusare, mer varierad och mer sammankopplad

philips nyans en färg

Alla varumärken vet vad som händer för att fortsätta att locka sina användares uppmärksamhet och locka till sig nya måste vara i kontinuerlig rörelse. Det innebär att man släpper nyheter då och då och det behöver inte vara exakt på hårdvarunivå. Ibland kan en bra mjukvaruuppdatering vara mer än tillräckligt för att återaktivera intresset för dina produkter eller tjänster.

Vi kan dock inte förneka att det alltid är attraktivt att ha nya produkter och det verkar som att ett av huvudmärkena inom detta av intelligent belysning skulle vara att förbereda ett nytt förslag. Vi hänvisar till Philips Hue och dess framtida smarta glödlampor som skulle anlända från september för att ytterligare komplettera den intressanta katalogen över anslutna glödlampor, enligt data publicerade av vissa specialiserade medier.

Den nya Philips Hue som varumärket kommer att lansera kommer att bli ljusare. Det betyder att om de just nu erbjuder cirka 800 lumen som en maximal ljusstyrka, kommer de med de nya modellerna att gå till 1 100 lumen . En ökning som kan tyckas lite, men som kommer att innebära en bättre upplevelse för alla de användare som söker mer ljus i större rum utan att behöva ta till användning av flera armaturer ja eller ja.

Naturligtvis kommer det inte att vara maxvärdet, uppenbarligen arbetar man också med att erbjuda en belysningslösning som är mer kapabel att nå 1 600 lumen kraft och kommer att finnas tillgänglig som Hue White, Hue White Ambiance och Hue Color Ambiance light. Det vill säga, det kommer inte att vara en glödlampa som kan erbjuda endast vitt ljus, även varma, kalla eller RGB-färger.

Vidare, a ny linje av LED glödlampor är också förbereds. Dessa kommer att erbjuda varmvitt och kallvitt och en maximal ljusstyrka på 550 lumen. Logiskt sett har de mindre kraft, men de är glödlampor som är designade mer för att dekorera och uppnå mer avslappnade miljöer än för själva belysningsfunktionen när vi till exempel vill utföra andra aktiviteter som kräver tillräckligt med ljus för att utföra det, t.ex. som läsning.

Nya produkter för en ny standard, Matter

Lanseringen av dessa nya Philips Hue-produkter kanske inte kommer ensam och de andra fantastiska nyheterna som de har förberett är starten på supporten för Matter. Så alla dessa lösningar skulle redan komma med motsvarande tätning som garanterar kompatibilitet med den nya anslutningsstandarden för smarta hemprodukter.

Logiskt, som de också kommenterade då, skulle det finnas en firmwareuppdatering som skulle förse Philips Hue Bridge med stöd för Matter också . Således skulle alla nuvarande enheter kunna integreras i Matter-kompatibla installationer och dra nytta av fördelarna som bättre interoperabilitet med de olika röstassistenterna, speciellt med Siri.

0 Shares