Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Pexda vs Ecomhunt

Kunniga varumärken investerar sin energi, ansträngning och pengar på att välja rätt produkt att sälja eftersom de vet att det är avgörande för deras framgång.

Utöver en optimerad webbplats måste ditt e-handelsvarumärke sälja produkter som ger vinst, annars kommer du snart att gå i konkurs.

Hur hittar du dessa bästsäljande och lönsamma produkter? Hur kan du säga att de produkter du är intresserad av skulle ha höga konverteringsfrekvenser?

Det är här produktforskningsverktyg kommer in. Pexda och Ecomhunt är två av de mer populära aktörerna på marknaden. Vi kommer att jämföra dessa verktyg så att du kan fatta ett smartare produktbeslut direkt från grinden

Låt oss ta en snabb titt på dessa produktjaktplattformar.

Vad är Pexda?

Pexda är en produktjakt plattform för e-handelshandlare. Webbplatsen använder prestandadata för att kontrollera obegränsade produkter och ger sedan sina användare en inblick i varje produkts prestanda.

Pexda tillhandahåller även marknadsföringsdata om dessa produkter och deras marknadsföring. Data- och resultatrapporteringen låter dig bestämma hur bra en produkt kommer att prestera i sin butik genom att observera deras prestanda.

Med andra ord ger Pexda online-återförsäljare en chans att övervinna ett vanligt problem – att försöka upptäcka lönsamma produkter som kommer att sälja framgångsrikt.

Lär dig hur Pexda kan jämföras med Dropship Spy här.

Vad är Ecohunt?

Ecomhunt är en produktforskning verktyg som ger dig snabbsäljande produkter och information om hur du säljer den produkten. Plattformen uppdaterar otaliga produkter, som handplockas av experter dagligen.

När du redan har länkar till butikerna som säljer dessa produkter är det lätt att hitta andra trendiga produkter eller bästsäljande produkter som de kan lägga till i sin onlinebutik. Med andra ord kommer varje produkt med all information en användare behöver.

Denna produktinformation innehåller en beskrivning med bild, vinstmarginal, länk till butiksförsäljning, engagemang i sociala medier, inriktningsverktyg och siffror från köparna.

Med dessa funktioner sparar du tid, ansträngning och pengar på att hitta rätt produkter att sälja.

Läs även detta intressanta jämförelseinlägg: Ecomhunt vs Alishark

Enkel användning

Pexda

Förutom att vara användarvänlig kommer Pexdas instrumentpanel med ett enkelt och intuitivt gränssnitt.

Tack vare dess systematiska karaktärisering av dess produkter och funktioner kan du komma åt de bästsäljande produkterna som uppdateras dagligen från deras instrumentpanel.

Dock, free medlemmar skulle drabbas av förseningar när de försökte få tillgång till produkter som kurerades “Idag”. Medan Pro-medlemmar får omedelbara uppdateringar om dessa produkter, free medlemmar måste vänta till den tredje dagen för att få tillgång till produkterna.

När användare kan se produkter som är relevanta för deras butik eller nisch kan de klicka på “visa mig pengarna” och få all relaterad information för att marknadsföra produkten.

Informationen du kommer åt inkluderar:

 • Produktanalys
 • Ny produktupptäckt
 • Rapport om Facebook-annonser
 • Annonsinriktning
 • Engagemang i sociala medier

Ecohunt

Ecomhunts instrumentpanel har ett lättnavigerat och användarvänligt gränssnitt som också är ganska omfattande. De mest lönsamma produkterna uppdateras dagligen på instrumentpanelerna, och nya produkter är överst.

Dock, free medlemmar får begränsad tillgång till varje produkts data och ser färre nya vinnande produkter.

När du har skapat din butik kan du komma åt all relaterade data för att marknadsföra dina produkter. Data inkluderar:

 • Produktvinst
 • Analytics-rapporter
 • Facebook-annonsrapport
 • Siffror för engagemang i sociala medier
 • Produktvideo
 • Typer av erbjudanden

Dom

Eftersom båda plattformarna har slående lika funktioner, är de båda vinnare i den här kategorin. Båda verktygen är användarvänliga, överskådliga och omfattande.

Produktanalys och rapporter

Pexda

Företag förlitar sig på sin detaljerade analys av produkt- och försäljningsdata för att kartlägga sina tillväxtvägar. Med dessa data kan en återförsäljare korrigera och förbättra datarapporternas negativt påverkade aspekter.

Pexda tillhandahåller uppdaterad produktdata med ett enda klick. För varje vald produkt får en Pexda-användare:

 • AliExpress-rapport
 • Amazon rapport
 • Annonsinsikt för produkter
 • Inriktningsförslag på Facebook

Ecohunt

Ecomhunts produktanalys och rapporter ger alla produktdetaljer som en användare skulle vilja veta. Från en produkts vinstmarginal till det pris som en återförsäljare kommer att få produkterna från AliExpress.

Det finns också en statistikrapport för sociala medier som låter dig veta om en produkt är föråldrad eller trendig.

Med det här verktyget vet du möjligheten att lyckas med varje produkt innan du marknadsför dem.

Därför kommer du att basera dina affärsbeslut på faktiska data och marknadstrender och inte önsketänkande.

Dessutom får du produktrecensioner och röster som informerar dem om huruvida en produkt är defekt. Du får också:

 • Facebook-rapporter och inriktning som är gjorda för dig.
 • Videokopior du kan använda för att marknadsföra produkterna.
 • Rapporter om konkurrentens butiker.
 • Video förklaring

Och mer.

Dom

Ecomhunt är vinnaren i denna kategori eftersom den gör det mesta av tunga lyft åt dig. Den tillhandahåller också videor som förklarar varje funktion, så att du inte slösar tid och pengar på att ta reda på hur allt fungerar.

Ecomhunt vs Pexda funktioner

Chrome-tillägg

Pexda

Pexdas Chrome-tillägg låter dig behålla spåra aktuella och populära annonser på Facebook. Du kan hålla individuella register över alla virala Facebook-annonser och sedan använda den som en mall för att visa bättre annonser.

Tillägget låter dig bestämma vilken produkt du vill söka efter och kräver ingenting av dig ekonomiskt.

Du behöver bara registrera dig som Pexda-medlem, ladda ner Chrome-tillägget och lägga till det i deras Chrome-webbläsare.

När nedladdningen är klar och tillägget är aktiverat kan du klicka på alternativet “Auto Hunt” och börja deras Pexda Chrome-förlängningsresa.

Tyvärr sätter Pexda Chrome-tillägget en gräns för dagliga jakter. Tillägget tillåter till exempel Standard-prenumeranter att jaga två gånger, Premium-prenumeranter att jaga fyra gånger och Ultimate-prenumeranter att jaga upp till åtta gånger dagligen.

Ecohunt

Ecomhunt kommer med ett AdHunter-verktyg som hjälper dig att övervaka och hålla koll på konkurrenters Facebook-annonser. Chrome-tillägget upplyser dig med alla sponsrade annonser på Facebook och låter dem utforska och se resultatet av nämnda Facebook-annons.

Med Ecomhunts Chrome-tilläggkan du se element som trafikökning, inriktade länder, varaktigheten för annonser som visas osv.

Lyckligtvis kan du komma åt tillägget för både free och Pro-versioner av Ecomhunt-programvaran så länge de har ett Ecomhunt-konto.

Dom

Återigen utser Ecomhunt till vinnaren här eftersom det tillåter alla registrerade medlemmar att komma åt dess Chrome-tilläggsfunktioner.

Du kan se hur en konkurrents annonser presterar och utforska nya sätt att få dina annonser att se ännu bättre ut.

Facebook-annons

Pexda

Pexda hjälper dig att komma åt högpresterande Facebook-annonser som presterar bra.

Den här funktionen gör att du kan se vad som fungerar för konkurrenter och använda det som inspiration för deras annonser.

Därför kommer varje produkt i Pexdas databas med Facebook-annonsexempel.

Du kan klicka på valfri produkt och gå till Facebook-annonssektionen och följ länken. I det här avsnittet får du en omfattande uppdelning som inkluderar produktbilder och produktvideor.

Du får också se produkternas statistik som antal gilla-markeringar för produkten, totala andelar, annonsvisningar och genererade reaktioner samt produktens kommentarer.

Ecohunt

Ecomhunt ger dig information om alla Facebook-annonser som körs för en specifik produkt.

Informationen inkluderar produktvideor, eventuella associerade annonser, länkar till andra butiker som säljer produkten, etc.

Den här informationen är användbar för personer som inte kan mycket om annonskopiering och inte har några videor för att marknadsföra sina produkter via sociala medier.

Dom

Pexda utser vinnaren eftersom det erbjuder en djupgående analys av konkurrenters Facebook-annonser och pekar dig mot dina produkters lämpliga målgrupp.

Inriktningsalternativ

Pexda

Om du inte är säker på hur du ska marknadsföra dina produkter för att nå rätt målgrupp på Facebook, har Pexda tre färdiga inriktningsalternativ.

Dessa inriktningsalternativ ger en tydlig uppfattning om hur man använder dess funktioner och parametrar, inklusive ålder, kön, platser och beteenden.

Genom att klicka på varje målalternativ öppnas en flik som ger mer djupgående information, inklusive engagemangssiffror och potentiell räckvidd för var och en.

Den här funktionen hjälper dig att undvika besväret med att skapa inriktningskampanjer från början, vilket sparar mycket tid och pengar.

Ecohunt

Innan du kan marknadsföra eller sälja din produkt måste du veta vem du riktar in dig på. Du måste med andra ord veta vilket land, ålder och dina kunders intresse i förväg.

Med Ecomhunt har du exempel och detaljerade insikter om att rikta in en produkt.

Dom

Pexda vinner eftersom det erbjuder dig olika inriktningsalternativ att välja mellan, och inser att dina behov kanske inte är desamma hela tiden.

Produktdatabas

Pexda

Pexda har en bred databas som inkluderar produkterna med de högsta konverteringsfrekvenserna, vilket säkerställer att konsumenterna kan investera i de mest lönsamma produkterna.

Det här verktyget låter dig också upptäcka produktartiklar som förväntas bli betydande säljare i framtiden.

Du kan komma åt alla Pexdas produkter på plattformens rutnätslayout. Layouten visar också information om enskilda produkter så att du enkelt kan navigera i dem.

Strukturen inkluderar högkvalitativa produktbilder, antalet dagar som produkten har varit listad för, och den informerar dig om produkten har outnyttjad potential eller inte.

Pexda har också en plats för listade produkter, kategorier och underkategorier. Dessutom uppdateras produktdatabasen kontinuerligt med nya produkter för en viss målgrupp.

Genom detta kan du ligga före konkurrenterna genom att köpa och sälja produkter med outnyttjad potential.

Ecohunt

Ecomhunt har en robust produktdatabas som uppdateras dagligen. Jag tycker att det är intressant att Ecomhunt har ett regelbundet produktuppdateringsschema och kan hitta nedräkningen av uppdateringen på deras hemsida.

Dom

Både Ecomhunt och Pexda vinner här eftersom båda plattformarna har robusta produktdatabaser.

Sökverktyg

Pexda

På grund av dess breda utbud av listade produkter och antalet nyligen tillagda produkter, kan det vara besvärligt för dig att söka igenom Pexdas databas.

Lyckligtvis har databasen sökverktyg som gör att köpare kan söka efter specifika produkter baserat på ett urval av filter och nischer.

Med hjälp av nischfiltret kan köpare söka efter produkter baserade på specifika nischer, inklusive barn och spädbarn, husdjur eller hobbyer som vandring, semesterteman, filmer, mat och dryck och många fler.

Köpare kan också använda sorteringsfunktionen för att upptäcka heta produkter.

Du kan till exempel söka efter de senaste produkterna om du vill fånga något innan det får uppmärksamhet.

Det är också möjligt att hitta produkter baserade på aktuella beställningar och på så sätt hitta de mest sålda produkterna.

Du kan också hitta produkter genom Pexdas Facebook-annonsstatistik som inkluderar produktgillar, reaktioner, delningar och kommentarer.

Det är dock viktigt att veta att vissa sökfunktioner endast är tillgängliga för specifika betalprenumerationer.

Premiummedlemmar kan till exempel sortera efter produktkostnad, försäljningspris och inriktningsräckvidd. De som har en standardplan kan inte göra detsamma.

Ecohunt

Ecomhunt, till skillnad från Pexda, har inte sökfunktionen för att hjälpa användarna att snabbt hitta sin favoritprodukt.

Dom

Pexda vinner här med sin sökfunktion.

Produktvideor och produktbeskrivning

Pexda

Pexda erbjuder enkla men väsentliga beskrivningar för alla produkter i deras katalog. På så sätt sparar onlineåterförsäljare en betydande summa pengar och tid genom att skapa catchy annonser, vilket gör att de kan fokusera på att sälja produkter.

Du kan se en produkts beskrivning när du går till produktens sida från databasen och kopierar informationen under dess bild.

Dessutom medföljer alla produkter free videoannonser som onlinesäljare kan använda på Facebook och andra marknadsföringssajter. Det är alltid en bra idé att undvika videor som har upphovsrätt eftersom dessa kan leda till att ditt Facebook-annonskonto blockeras.

Ecohunt

Ecomhunt förser användare med en produktvideo för att hjälpa dem i deras forskning. Användare kan lita på Ecomhunts produktvideor för att se vad konkurrenterna gör, förstå vad som konverterar och sedan göra mer av det som fungerar.

Dom

Både Ecomhunt och Pexda vinner här eftersom båda verktygen erbjuder detaljerade produktvideor och beskrivningar.

Shopify-appar

Pexda

Även om du inte hittar en Shopify-app från Pexda, kan du använda deras produktforskningsdata för att sälja på plattformen.

Ecohunt

Förutom Chrome-tillägget ger Ecomhunt dig två Shopify-tillägg för din Shopify-butik. För onlineåterförsäljare som använder teman som EcomTurbo är dessa plugins inte helt nödvändiga.

Men onlinesäljare som kör ett standardkonto kan tycka att dessa plugins är nödvändiga.

Webbseminarier och utbildningar

Pexda

Pexda utbildar inte sin publik med webbseminarier.

Ecohunt

Ecomhunt säkerställer att onlinesäljare känner till sina alternativ genom att förse dem med dedikerade webbseminarier och utbildningar inom försäljning eller e-handel. Även experter kan dra nytta av utbildningsmaterialet och finjustera sina färdigheter.

Medan du kan komma åt några free tutorials, kanske du så småningom måste uppgradera till ett Pro-medlemskap för mer material – kostnaden ingår i medlemspriset.

Det finns också en blogg som tar upp flera ämnen relaterade till dropshipping och e-handel.

Några av dessa blogginlägg innehåller till och med detaljerade fallstudier och är värda att kolla upp för free innehåll.

Dom

Ecomhunt vinner eftersom det utbildar sina användare och delar med sig av framgångsstrategier som de kan använda för att förbättra sina försäljningsresultat varje vecka.

Ecohunt University

Pexda

Pexda fokuserade helt på att förse dig med produktupptäcktsfunktioner, medan Ecomhunt erbjuder dig den utbildning du behöver för att lyckas.

Ecohunt

En annan nyckelfunktion i Ecomhunt-plattformen är Ecomhunt University. Universitetet, som tillhandahåller detaljer och videor om hur man bygger en dropshipping-verksamhet, är free för de som anmäler sig.

Det hjälper dig också att lära dig hur du utvecklar dina eCom-trattar. Även om du till och med kan få en förbyggd eCom-tratt om du föredrar det.

Dom

Ecomhunt vinner här med sina detaljerade tutorials och guider som hjälper e-handelsnybörjare att bli experter och stödja experter att förbättra sin försäljning.

Instagram Influencer Search

Pexda

Till skillnad från Ecomhunt har Pexda inte denna funktion. Användare måste använda tredjepartsverktyg för att hitta influencers för att marknadsföra sin verksamhet om de vill driva försäljning på detta sätt.

Ecohunt

Eftersom Ecomhunt inser vikten av dagens affärer på Instagram, ger det dig Instagram influencer-verktyg för att hjälpa dina produkter att sälja på den sociala medieplattformen.

Den här funktionen är särskilt användbar för Ecomhunt-användare som precis har lanserat eller är på väg att lansera sina produkter och behöver det momentumet för att driva försäljningen.

Nybörjare kan omedelbart vinna varumärkeslojalitet med den här metoden också.

Oavsett anledning kommer du att njuta av snabbare tillväxt genom att påverka på Instagram eftersom plattformen är en snabb omvandlare av produkter till vinst.

Dom

Ecomhunt vinner här eftersom det ger användarna Instagram Influencer-alternativet att driva försäljning, lansera sina nya produkter eller lansera på nya marknader.

Ecomhunt vs Pexda: nyckelskillnader

Även om Pexda och Ecomhunt delar vissa funktioner, har de också verktyg som gör dem unika. Låt oss ta en titt på dessa funktioner.

Ecomhunt och Pexda likheter

Dessa verktyg delar dessa likheter

 1. Produktanalys och rapporter
 2. Chrome-tillägg
 3. Produktdatabas
 4. Produktvideor

Prissättning och medlemskap

Pexda-priser och medlemskap

Pexda erbjuder tre prisplaner.

1. Standardplan: 29,95 USD per månad

Denna version ger dig tillgång till:

 • Obegränsade produkter per dag
 • Inriktningsförslag
 • Amazon rapport
 • AliExpress-rapport
 • eBay rapport
 • Geografi och enhet
 • Verktyg för automatisk jakt
 • Annonstext – färska videor
 • 24/7 support
 • Butiksförsäljningsrapport
 • Facebook-annonsrapport
 • Tre dagars försening på nya vinnande produkter

2. Premiumplan: 49,95 USD per månad

Denna version ger dig tillgång till:

 • Obegränsade produkter per dag
 • Facebook-annonsrapport
 • Inriktningsförslag
 • Annonstext – färska videor
 • Geografi och enhet
 • AliExpress-rapport
 • eBay rapport
 • Amazon rapport
 • Butiksförsäljningsrapport
 • Verktyg för automatisk jakt
 • 24/7 support

3. Ultimatversion – $199,95 per månad

Denna version ger dig tillgång till:

 • Tillgång till specialprodukter
 • Obegränsade produkter per dag
 • Facebook-annonsrapport
 • Annonstext – färska videor
 • Inriktningsförslag
 • Geografi och enhet
 • Amazon rapport
 • AliExpress-rapport
 • eBay rapport
 • Butiksförsäljningsrapport
 • Verktyg för automatisk jakt
 • 24/7 support

Se alltid prissidan för de senaste priserna eftersom dessa priser kan ändras utan föregående meddelande.

Ecomhunt-priser och medlemskap

Ecohunt erbjuder två prisplaner.

1. Free Plan: $0 per månad

Denna plan erbjuder dig:

 • Två produkter per dag
 • Minimal data
 • Fem sparade produkter
 • Tre dagars försening på nya produkter
 • Ingen tillgång till samhället

2. Pro-plan: $29 per månad

Denna plan ger dig:

 • Obegränsade produkter per dag
 • Full dataåtkomst
 • Obegränsade besparingar
 • En del av det privata samhället
 • Noll fördröjning

Se alltid prissidan för de senaste priserna eftersom dessa priser kan ändras utan föregående meddelande.

Dom

Ecomhunt vinner denna med sin free planen. Även om det har vissa begränsningar free plan låter dig utforska dess funktioner utan det ekonomiska åtagandet.

Fördelar – Ecomhunt vs Pexda

Låt oss titta på fördelarna med att använda någon av dessa kanaler för produktjakt.

Pexda

 • Den har ett användarvänligt gränssnitt som möjliggör enkel navigering.
 • Det låter dig söka efter den bästa produkten.
 • Det ger en systematisk kategorisering för alla produkter.
 • Den kommer med funktionen för uppdelning av publik.

Ecohunt

 • Det ger insikter om konkurrentens prestation.
 • Det hjälper till att imitera och utforma nya marknadsföringsstrategier för konton i sociala medier.
 • Plattformens Pro-plan är rimligt prissatt.
 • Det finns ingen extra ansträngning från dig för att hitta och undersöka produkter.
 • Plattformen erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti.

Nackdelar – Pexda vs Ecomhunt

Även om dessa plattformar har fantastiska fördelar, måste det finnas en nackdel. Så, vad är nackdelarna med dessa plattformar?

Pexda

 • Den erbjuder inte en free rättegång.
 • Plattformens riktade annonser är ibland felaktiga.
 • Det tillhandahåller inte videor som förklarar dess användbarhet och funktioner.

Ecohunt

 • De free plan ger dig bara tillgång till ett begränsat antal funktioner.
 • Du måste ha lite Facebook-insikter.

Slutgiltigt utslag: Pexda vs Ecomhunt

Där har du det – en djupgående analys av två bästa produktjaktverktyg på marknaden. Pexda och Ecomhunt ger dig verktyg för att hitta vinnande produkter som du kan sälja till potentiella köpare.

Båda plattformarna har också olika funktioner som gör ditt sökande efter den bästsäljande produkten enklare.

Även om båda plattformarna delar några liknande element i detta avseende, kommer vi att utse Ecomhunt som den totala vinnaren.

Den ger dig information om produkters prestanda, ger dig annonsinsikter, erbjuder dig tillväxttaktiker genom sina utbildningsresurser, bland annat.

Econhunts produktjaktplattform ger dig en free planerar att börja din resa, och den betalda planen erbjuder funktioner som gör det värt besväret.