Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

PDF Candy Desktop, Program för att redigera och konvertera PDF

Om en PDF-fil kännetecknas av något så är det att de aldrig tappar formen, så de kommer alltid att behålla sin struktur, oavsett om vi har skämt över den eller någon annan har skickat den till oss. Inuti kan de innehålla alla typer av texter, grafik, signaturer och till och med multimediafiler och länkar till webbsidor.

PDF Candy Desktop

PDF Candy Desktop är ett komplett och mångsidigt verktyg, skapat av Glassappar , en mjukvaruutvecklare som är specialiserad på PDF och andra program för Windows PC. Denna applikation låter oss konvertera, dela, slå samman, extrahera bilder och låsa upp PDF-dokument med bara några klick. Det kommer att vara möjligt att konvertera till olika kompatibla format, konvertera dokument, elektroniska böcker och bilder till PDF, samt utföra andra uppgifter eftersom den har totalt 35 verktyg.

Vi måste komma ihåg att detta program inte är designat för att fungera som en PDF-läsare, eftersom det inte har denna möjlighet. Istället kan den användas för att konvertera dessa filer till mer tillgängliga format och utföra andra användbara redigeringsuppgifter.

Allt-i-ett-lösningen för PDF-filer

När vi väl kört programmet hittar vi dess huvudmeny med ett modernt och elegant gränssnitt som vi kan lägga på spanska. Den är utformad som en bräda, så vi kan snabbt komma åt den exakta funktionen. På höger sida kan vi hitta alla alternativ som kan göras med flera konfigurationer att välja mellan. I den vänstra panelen hittar vi Alla verktyg, eller organiserade efter Konvertera från PDF, Konvertera till PDF och Andra verktyg.

PDF Candy Desktop todas la herramientas

Konvertera från PDF

I det här avsnittet kan vi hitta de olika alternativen vi har för att konvertera PDF-filer till andra format som Word, JPG, DOCX, RTF, ODT, BMP, PNG och TIFF. Dessutom stöder den OCR-teknik, vilket gör det möjligt att konvertera skannade PDF-filer till redigerbara och sökbara free textdokument. Det kommer bara att vara nödvändigt att klicka på knappen vi behöver för att öppna Windows File Explorer och välja filen vi vill konvertera.

PDF Candy Desktop konverterar PDF

Konvertera till PDF

Från den här menyn kan vi hitta alla funktioner för att konvertera filer i olika format till PDF-filer. På så sätt är det möjligt att konvertera till PDF-filer som Word, JPG, DOCX, HTML, EPUB, MOBI, FB2, PNG, TIFF, BMP, RTF, ODT, Excel, PPT och ODS. Processen görs på samma sätt som den tidigare, bara genom att välja filen från Utforskaren, och med ett par klick kommer vi att få vår konvertering gjord.

PDF Candy Desktop konverterar en PDF

Andra verktyg

Utöver själva konverteringsarbetet hittar vi i det här sista blocket våra egna verktyg för att redigera alla PDF-filer. På detta sätt kan vi ändra behörigheterna för att redigera behörigheterna så att dokumentet som vi delar med andra människor ändras. Vi kommer också att ha möjlighet att komprimera, kombinera, dela, ta bort sidor, låsa upp skyddade filer, lösenordsskydda, rotera, beskära, extrahera bilder, extrahera text och redigera metadata för alla PDF-filer.

PDF Candy Desktop andra herramientas

Slutsatser Är det värt att använda PDF Candy Desktop?

Om vi ​​är användare som måste arbeta dagligen och konstant med PDF-filer som vi behöver dela med olika användare, tillåter PDF Candy Desktop oss att utföra praktiskt taget alla uppgifter som vi behöver snabbt med bara ett par klick. Vad vi måste vara tydliga med är att denna applikation inte fungerar som en PDF-visare. Istället kan vi använda den för att konvertera PDF-filer till andra format eller vice versa, samt utföra olika redigeringsuppgifter.

Ladda ner PDF Candy Desktop

PDF Candy Desktop är en kommersiell applikation, så för att kunna njuta av alla dess funktioner måste vi betala för dess licens. Det kommer dock att vara möjligt att ladda ner en free testversion som vi kan ladda ner från dess webbplats. Denna version kommer att tillåta oss utföra 2 uppgifter, samt konvertera max 4 filer samtidigt. För att ta bort begränsningarna kommer det att vara nödvändigt att köpa din licens. Dess pris är 99 euro och täcker en livstidslicens utan begränsningar, free uppdateringar och kommersiell användning. PDF Candy har också en webbversion som vi kan komma åt för 6 euro per månad, eller 48 euro per år.

PDF Candy Desktop-installationsfilen är ganska stor, cirka 130 megabyte, så vi måste vara säkra på att vi kommer att möta Systemkrav innan du laddar ner den till vår dator. Dessa krav är:

  • Processor: Intel Pentium, AMD eller motsvarande en 1,33 GHz CPU (eller bättre).
  • Minne: Minst 512 MB RAM (1 GB rekommenderas).
  • Operativsystem: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista (32-bitars eller 64-bitars).

Alternativ till PDF Candy desktop

Om vi ​​letar efter ett program för att kunna arbeta med PDF-filer, antingen för att utföra filkonvertering och redigering, föreslår vi några alternativ att ta hänsyn till:

Wondershare PDFelement

Det är ett professionellt program för att redigera PDF, med vilket vi kan utföra alla typer av uppgifter. Det låter oss skapa en PDF från grunden eller från en annan fil, samt redigera den, kryptera den eller kombinera olika filer, bland andra funktioner. Den har också möjlighet att konvertera ett PDF-dokument till Word, Excel, EPUB eller en HTML-webbsida, såväl som till ett textdokument eller en bild. Vi kan ladda ner en testversion från denna länk. Priset på din licens börjar på 79 euro.

Soda pdf

Denna kraftfulla programvara gör det möjligt för oss att skapa PDF-dokument från mer än 300 olika format, samt ändra allt innehåll och anpassa dess struktur. Dess funktioner inkluderar möjligheten att konvertera PDF till Word, omvandla skannade dokument och bilder till PDF, och den erbjuder kompatibilitet med Optical Character Recognition (OCR). Du kan ladda ner en testversion härifrån. Dess betalversioner börjar på 6,75 euro per månad