Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Paytm UPI SDK för mobilappar lanseras

Paytm har avslöjat Paytm UPI Plugin SDK, som erbjuder en bekväm lösning för UPI-betalningar i mobilappar. Enligt Paytm har UPI-betalningar nått imponerande höjder, med 9,4 miljarder transaktioner registrerade bara i maj 2023.

Den nationella UPI-switchen har en anmärkningsvärd 99,9977 % framgångsfrekvens. Branschen stod dock inför utmaningar i februari 2023 på grund av tunga belastningar och ökad användning av användare, vilket resulterade i en minskning av UPI-betalningsvolymen med 6,83 %.

Paytms lösning: UPI Lite

Under denna period tog Paytm ledningen genom att introducera UPI Lite i samarbete med NPCI. UPI Lite revolutionerade betalningar för små biljetter i Indien och erbjöd en felsäker betalningsupplevelse. På bara tre månader lockade UPI Lite 7 miljoner användare, vilket förändrade hur sådana betalningar görs.

Förbättrad onlinebetalningsupplevelse med Paytm UPI Plugin SDK

Paytm UPI Plugin SDK lovar att revolutionera onlinebetalningar genom att eliminera tekniska fel och optimera betalningsprocessen. Det säkerställer en direkt och sömlös betalningsupplevelse, eliminerar onödiga steg och förbättrar den totala effektiviteten.

Med sitt utbud av smarta funktioner förbättrar Paytm UPI Plugin SDK avsevärt framgångsfrekvensen för kundbetalningar. Det överträffar traditionella lösningar och ger en strömlinjeformad upplevelse för både företag och kunder.

Paytm föreställer sig en sömlös UPI-betalningsupplevelse som aldrig kraschar. Genom att introducera UPI Plugin SDK som en viktig accelerator driver Paytm onlineföretag till nya framgångshöjder och erbjuder en pålitlig och effektiv betalningslösning.

Utmaningar för nuvarande UPI-betalningsresa

Paytm belyser begränsningarna i den nuvarande UPI-betalningsprocessen och dess frekventa misslyckanden. UPI-betalningsresan omfattar fem steg, som tar cirka 20 sekunder. Jämfört med andra alternativ har den en låg framgångsgrad på 80-85%.

Orsaker till låg framgångsfrekvens

 • Beroende på förinstallerade UPI-appar: Kunder måste ha en förinstallerad UPI-app för framgångsrika transaktioner.
 • Flera hopp och avhopp: Betalningsflödet inkluderar flera hopp, vilket leder till avbrott och avhopp.
 • Server-till-Server-samtal och ökad nyttolast: Flera serveranrop resulterar i ökad nyttolast under högtrafik, vilket orsakar förseningar.
 • Äldre infrastrukturutmaningar: Icke-Paytm UPI-flöden förlitar sig på föråldrad infrastruktur som kämpar med höga belastningar under högbelastningsperioder.
Paytm UPI SDK för UPI-betalningar

Paytm introducerar den revolutionerande Paytm UPI Plugin SDK, som erbjuder en sömlös och pålitlig UPI-betalningsupplevelse i din app. Paytm UPI Plugin SDK eliminerar behovet av att lämna din app för UPI-betalningar, vilket säkerställer felsäkra och blixtsnabba transaktioner.

Det minskar tappningar med 5X jämfört med UPI-avsikten och eliminerar extern omdirigering, vilket resulterar i snabbare transaktioner, högre framgångsfrekvens och förbättrat kundbehållande.

 • Det nya kassaflödet som drivs av Paytm UPI SDK garanterar betalningsresultat som överstiger 90 %.
 • Det gör det möjligt för kunder att slutföra betalningar med ett enda tryck, vilket minskar behandlingstiden till så lite som 3-5 sekunder.
Skäl att välja Paytm UPI SDK för din mobilapp

 • Strömlinjeformat betalningsflöde: Paytm UPI SDK erbjuder en betalningsprocess med en enda tryckning med snabbare bearbetning, vilket ökar framgångsfrekvensen till över 90 %.
 • Drivs av Paytm Payments Bank: Paytms integrerade betalningsgateway och PSP-bank säkerställer överlägsen UPI-teknik, vilket leder till förbättrad framgångsfrekvens och tillgång till de senaste UPI-innovationerna.
 • Förbättrade betalningsalternativ och lägre felfrekvens: Stöd för länkade bankkonton och RuPay-kreditkort minskar betalningsmisslyckanden. Framtida integration med UPI Lite eliminerar misslyckanden vid betalning av små biljetter.
 • Sömlös kontolänkning: Paytm-användare har problem medfree kontolänkningsprocess, minimera misslyckanden och avhopp under betalningsinställningen.

 • Felsäker integration: Paytm UPI SDK tar itu med vanliga orsaker till betalningsmisslyckanden, såsom otillräckligt kontosaldo och problem med UPI PIN, med funktioner som bankstatus i realtid och UPI PIN-hantering i appen.
 • Blixtsnabba betalningar: Med Paytm UPI Plugin SDK tar kassan mindre än 5 sekunder, vilket säkerställer en snabb betalningsupplevelse.
 • Integritetsskydd: Paytm UPI SDK erbjuder en säker betalningsupplevelse i appen utan att dela känslig kunddata och prioritera integritet och säkerhet.
 • Enkel anpassning: Sömlös integration och anpassningsbara användargränssnittsteman gör att företag kan tillämpa sin varumärkesidentitet på kassaskärmen, vilket ökar kundernas förtroende och förbättrar betalningsframgångsfrekvensen.
Vikten av felsäker och intuitiv UPI SDK

Paytm betonar att enbart hastighet inte räcker. Precis som den snabbaste bilen behöver exakta broms- och säkerhetsfunktioner måste en UPI SDK vara felsäker och intuitiv för att säkerställa en framgångsrik betalningsupplevelse.

Om du är osäker på vilken UPI SDK du ska välja för din mobilapp ger följande jämförelsetabell insikter.

Tillgänglighet

Den helt nya, Paytm UPI SDK är nu tillgänglig för befintliga Paytm-handlare.