Paytm lanserar allt-i-ett-POS-enheter för små och medelstora företag

0 Shares

Paytm har lanserat en ny Android-baserad allt-i-ett-POS-enhet som hjälper köpmän att acceptera betalning med olika metoder. Maskinen kan acceptera Paytm Wallet, alla UPI-baserade appar, betalkort och kreditkort, kontanter och är laddad med fakturerings-, betalnings- och kundhanteringsprogramvara.

Enheten har en fullskärm och är fylld med robusta funktioner som är utformade för att förbättra produktiviteten för företag. Säljare kommer inte bara att kunna ta emot betalningar med enheten, men det kan också generera GST-kompatibla räkningar och synkronisera transaktioner och avvecklingar via appen ‘Paytm for Business’.

Andra inbyggda branschspecifika lösningar inkluderar restauranghantering, TicketNew, Insider.in och mer. Restauranghantering hjälper till att acceptera beställningar av enskilda bord och vidarebefordra dem direkt till köket medan TicketNew och Insider.in hjälper evenemangsarrangörer och filmhallar att direkt ge ut biljetter med enheten. Enheten har redan genomfört flera piloter med partners som IRCTC som har använt enhetens faktura matvaror som säljs i tåg.

I en kommentar till lanseringen av allt-i-ett-POS-enheten sa Vijay, grundare och VD för Paytm:

Under de senaste 18 månaderna har vi investerat mycket tid i att förstå småföretagens behov kring digitala betalningar. Idag lanserar vi den här otroliga Paytm All-in-One POS-enheten med en superslank Android-formfaktor med molntjänster. Enheten erbjuder ett omfattande affärsverktyg precis vid skrivbordet för miljontals småföretag. Vi tror starkt att erbjudanden som dessa kommer att hjälpa till att expandera marknaden och driva vidare acceptans av digitala betalningar och samtidigt göra det möjligt för våra handelspartners att driva sin verksamhet mer effektivt.

Källa

0 Shares