Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Pathaan Movie Ticket Köp 1 Få 1 Free: Så här kan du ta del av erbjudandet [Deal Alert]

Ämne: Pathaan Movie Ticket Köp 1 Få 1 Free: Så här kan du ta del av erbjudandet [Deal Alert]

Har du sett Shahrukh Khans senaste Pathaan än? Planerar du äntligen att se filmen i helgen? Om ja, då kan du njuta av en njutning som den populära e-biljettplattformen BookMyShow.com har tillkännagett ett specialerbjudande på Pathaan Movie biljetter. Läs vidare för att veta vad avtalet är och hur du kan utnyttja det.

Pathaan-filmbiljett: Köp 1 få 1 Free

Från 3 mars till 5 mars (det vill säga från idag till söndag) kommer de som bokar en biljett med BookMyShow att få en annan biljett absolut free. Ja, det finns ett Buy One Get One-erbjudande på Pathaan Movie-biljetter via BookMyShow. Erbjudandet gäller enligt först till kvarn-principen, så agera snabbt om du är intresserad.

Fans av Shahrukh Khan och Deepika Padukone har varit mycket entusiastiska över filmen eftersom de två har slagit sig samman igen för den här fjärde delen i YRF Spy Universe.

Hur utnyttjar man erbjudandet?

Intresserade kan köpa biljetterna via BookMyShow.com. Följ bara stegen nedan-

  • Gå till BookMyShow webbplats eller app.
  • Leta efter program för Pathaan och lägg till minst 2 biobiljetter.
  • Gå till betalningssektionen och sök efter alternativet “Lås upp erbjudanden och tillämpa kampanjkoder”.
  • Använd kampanjkoden “Pathaan” för att få en en-plus-en-biljett. Betala och få dina biljetter på din mobil.

Erbjudandet gäller på alla biografsalar som finns på BookMyShow-plattformen men kommer att gälla under en begränsad tid.

Om filmen: Pathaan

Handlingen kretsar kring Pathaan, en förvisad RAW-agent som förs tillbaka till fållan för att stoppa en före detta kollega, Jim, som har blivit förrädare och planerar att sprida ett dödligt virus över Indien på uppdrag av en pakistansk militärgeneral. För att uppnå sitt mål måste Pathaan arbeta med en osannolik partner, en ISI-agent vid namn Rubina (spelad av Deepika Padukone).