Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Pastcuts låter jailbreakers på iOS 13 eller 14 använda genvägar som gjordes på iOS 15

En vanlig sak som händer med jailbreakers, särskilt när de använder iOS eller iPadOS 13 eller 14, är att de inte kan lägga till genvägar som har gjorts i appen Genvägar på en iOS- eller iPadOS 15-enhet.

Som det verkar, undvek Apple avsiktligt bakåtkompatibilitet, och detta betyder att jailbreakers kan gå miste om några fantastiska genvägar, allt på grund av en enkel teknik.

iOS-utvecklaren har precis släppt en ny och free jailbreak tweak dubbad Pastcuts som hjälper jailbreakers att övervinna detta irriterande hinder genom att låta dem använda genvägar på iOS eller iPadOS 13 eller 14 även om de ursprungligen skapades på iOS eller iPadOS 15.

En viktig sak att notera här är att även om genvägar skapade i iOS eller iPadOS 15 borde fungera perfekt med iOS eller iPadOS 13 eller 14, kommer det inte att vara fallet för alla genvägar, särskilt de som är beroende av iOS eller iPadOS 15-bara funktioner .

Utvecklaren varnar för att detta kan förväntas när du installerar inofficiellt stödda genvägar på din enhet, men detta bör inte vara en anledning till oro.

De som är intresserade av att köra genvägar som skapades på en iOS- eller iPadOS 15-enhet på sin jailbroken iOS- eller iPadOS 13- eller 14-enhet kan ladda ner den nya Pastcuts jailbreak-tweak för free från zachary7829s personliga arkiv via deras favoritapp för pakethanterare.

Om du inte redan använder det förvaret kan du lägga till det i din valfria paket saknar-app genom att använda URL:en nedan:

https://zachary7829.github.io/CydiaRepo/

Observera att Pastcuts bara fungerar med jailbroken iOS & iPadOS 13 och 14, men kommer inte att fungera med iOS 12. Utvecklaren planerar att öppna källkodsjusteringen inom bara några dagar efter releasen.

Tror du att du kommer att använda Pastcuts på din handenhet? Se till att berätta varför eller varför inte i kommentarsfältet nedan.