Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Panthers vs Texans livestream: hur man ser NFL Thursday Night Football online var som helst

Texanerna med Tyrod Taylor såg ut som den verkliga affären, men med rookie Davis Mills i centrum mot ett Panthers -lag som dömde de heliga … det är svårt att inte frukta för David Culleys män. Återigen har den här säsongen redan kastat upp flera stora överraskningar under lamporna, så läs vidare när vi förklarar hur du får en Panthers vs Texans livestream och titta på NFL Thursday Night Football online var som helst.

Först tryckte Cowboys Bucs hela vägen, sedan chockade Raiders korparna innan korparna upprörde Chiefs. Prime time har tagit fram det bästa av underdogs, och hur Houston kunde använda lite av den energin ikväll.

Pantern ser ut som ett team som betyder affärer, med Christian McCaffrey vältränad och frisk och Sam Darnold kallar skotten. Darnold kastade för 305 yards och två touchdowns mot NO, CMC åt upp 137 yards och en touchdown, och Carolina D tog upp fyra säckar på Jameis Winston, vilket ger sin totala till 10 för säsongen redan.

Texanerna var 14-7 upp mot Browns när Taylor lämnade planen med en hamstringskada, och Mills kämpade för att fylla hans skor, slängde en touchdown och en avlyssning när Cleveland vände spelet på huvudet och sköt till en vinst på 31-21. .

Kan rookien öka det på den stora scenen? Följ vår guide för hur du ser Panthers vs Texans online och få en NFL -livestream var du än är i världen just nu.

Ström NFL utan kabel med Sling TV
Få din första månad för endast $ 10 nu. Eftersom spelet visas på NFL Network ikväll kan sladdklippare titta på med en Sling TV -prenumeration. Registrera dig för Sling Blue nu och raka 25 $ på det vanliga månadspriset, samtidigt som du får tillgång till NFL Network, Fox, NBCSN, CNN och 20+ fler kanaler.
Visa erbjudande


Hur man ser Panthers vs Texans från ditt land

Om du har en semester som inte matchar eller om du är ute i affärer och vill titta på ditt lands täckning från utlandet måste du använda en VPN. Detta hjälper dig att ringa in till en plats i ditt hemland för att undvika geografiska block och återfå tillgång till innehåll och tjänster som du redan betalar för hemma.

En VPN är i allmänhet perfekt för detta eftersom det låter dig ändra din IP -adress så att du verkar vara på en helt annan plats när det stora spelet pågår.

Använd en VPN för att strömma Panthers vs Texans var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla de stora VPN: erna och vi betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess hastighet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Det är också kompatibelt med nästan alla strömmande enheter där ute, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och iOS.

Registrera dig för en årsplan nu och få 3 månader extra helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, meddela dem och de kommer att ge dig pengarna tillbaka utan krångel.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

När du har valt och installerat ditt valda VPN öppnar du helt enkelt tjänstens motsvarande app, trycker på “välj plats”, väljer lämpligt land och du kan se sändningen som om du var hemma igen.


Thursday Night Football kommer att bäras av Fox, NFL Network och Amazon Prime den här säsongen, men kvällens Panthers vs Texans -spel visas bara på NFL Network.

Kick-off är planerad till 20.20 ET / 17.20 PT, och om du har det som en del av ditt kabelpaket kan du också livestreama spelet direkt via NFL Network webbplats.

Hur man ser Panthers vs Texans GRATIS utan kabel

Om du inte redan har NFL Network som en del av ditt kabelpaket, behöver du en överlägsen streamingtjänst som inkluderar kanalen, och prisvärd Sling TV är den självklara utgångspunkten för NFL-fans.

Dess Blue -paket erbjuder NFL -nätverk, såväl som lokala NBC/NBCSN- och Fox -kanaler på de flesta stora marknaderna, och täcker därmed ett stort antal NFL -spel inklusive både primetime och lokala sändningar, för endast $ 35 per månad. Men just nu kan du få en hela Sling Blue -månaden för $ 10.

En extra $ 15 i månaden för det kombinerade Sling Blue + Orange -paketet ger tillgång till ESPN 1, 2 och 3 till din NFL -visningsarsenal – samt ger dig en handfull andra högsta premiumkanaler som TNT, AMC, TBS, BBC America och Mer.

Det dyrare (men ännu mer grundliga) alternativet är att skaffa en FuboTV -plan. Dess standardplan kostar $ 64,99 och inkluderar Fox, CBS, NBC, ESPN och NFL Network – alla kanaler du behöver för att ställa in varje nationellt tv -NFL -spel under ordinarie säsong 2021/22.

Du får också fördelen av det faktum att fuboTV har en GRATIS provversion.

Hur man ser Panthers vs Texans: live stream NFL FREE i Kanada

Kvällens Panthers vs Texans -spel startar 20.20 ET / 17.20 PT, och det sänds av TSN och CTV, som båda erbjuder streamingåtkomst antingen fristående eller utan extra kostnad för prenumeranter.

Kanadensiska NFL -fans är dock några av de lyckligaste i världen, som streamingtjänst DAZN visar Panthers vs Texans tillsammans med varje enskild match under säsongen 2021/22, ända fram till Super Bowl.

Och det är ett absolut fynd – DAZN kostar bara $ 20 USD i månaden eller $ 150 per år.

Plus, GRATIS 30-dagars DAZN-provperiod låter dig försöka innan du köper – betyder i huvudsak att du kan strömma Panthers vs Texans gratis.

Inte nog med att du får varje NFL -spel, inklusive NFL Game Pass och RedZone -åtkomst, men DAZN är också det exklusiva kanadensiska streaminghemmet för Premier League och Champions League -fotboll!

Den levereras också med iOS, Android, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Android TV, Roku, Xbox One, PS4 och bärbar/PC -streaming (inklusive Mac -enheter).

Panthers vs Texans livestream: hur man ser NFL online i Storbritannien

Panthers vs Texans-spelet sänds i Storbritannien på Sky Sports, med avspark klockan 1.20 am BST på torsdag kväll/fredag ​​morgon.

Nätverket visar minst fem matcher i veckan på sin dedikerade Sky Sports NFL -kanal och erbjuder åtkomst till RedZone -höjdpunkterna live varje söndag.

Om du inte har Sky Sports som en del av ditt TV -paket, låter Nu TV dig strömma allt det har att erbjuda utan att låsa dig i ett långt kontrakt.

Ett bra alternativ för vansinniga fans är NFL Game Pass, som visar varje match av säsongen live. Ett abonnemang kostar £ 14,99 i veckan eller ett mycket bättre värde för £ 147,99 för säsongen, efter en 7-dagars GRATIS provperiod.

Inte i Storbritannien men ändå vill fånga åtgärden? Använd en VPN för att strömma NFL som om du var hemma. Detta låter dig också komma runt alla blackout -begränsningar som ibland gäller spel.

Hur man ser Panthers vs Texans GRATIS: livestream NFL i Australien

Panthers vs Texans -spelet startar klockan 10.20 AEST på fredag ​​morgon.

ESPN, tillgängligt via Foxtel, visar spelet, och du kan också strömma det på din bärbara dator eller mobil med Foxtel Go -appen.

Streamingtjänsten Kayo Sports visar Panthers vs Texans -spelet också och är det idealiska alternativet för dem som inte vill ha ett långt (och dyrt) kontrakt.

Kayo låter dig strömma på två enheter med en grundläggande plan på $ 25 per månad och på tre enheter med en $ 35 Premium -plan, och båda levereras med en GRATIS 14-dagars provperiod.

Det är också värt att komma ihåg att 7Mate visar tre spel i veckan GRATIS, men inte just den här.

Och om det inte är tillräckligt för att tillfredsställa dina NFL -begär rekommenderar vi starkt att du registrerar dig för NFL Game Pass, eftersom det visar varje match av säsongen live. En prenumeration kostar $ 28,99 i veckan eller $ 274,99 för säsongen, efter en 7-dagars GRATIS provperiod.

Inte i Australien just nu? Använd en VPN om du inte är hemma för att använda din inhemska täckning.

Jämför de bästa övergripande VPN -tjänsterna efter pris: