Panic säljer sin första sats med 20 000 Playdate -handenheter på under 20 minuter

0 Shares

Efterlängtad: Panics Playdate handhållna spelapparat har slagit igenom. Den knäppa spelmaskinens tillverkare åtog sig att bygga 20 000 exempel för 2021 men till synes underskattade efterfrågan eftersom de alla talades på under 20 minuter.

Panik sa att det skulle göra ännu mer för 2022, lovande att justera produktionen utifrån efterfrågan. Att döma av vad vi har sett hittills kommer de att ha fullt upp nästa år.

Det första partiet med 20 000 Playdates gick upp för förbeställning igår eftermiddag och enligt TechCrunch (via en Panic rep) sålde hela tilldelningen på under 20 minuter.

Tyvärr var förbeställningen inte utan problem. Panik stötte på några tekniska problem relaterade till dess internationella orderhanteringssystem. Företaget sa att det också fanns ett litet problem med dess lagerspårningssystem som felaktigt visade att enheten var slutsåld för några potentiella köpare.

Panic accepterar fortfarande förbeställningar för Playdate, men de skickas inte förrän någon gång år 2022. Prissättningen för den nyckfulla handenheten är fastställd till $ 179, vilket inkluderar 24 spel. Det är lite på den minimalistiska sidan, med en liten svartvit skärm och ingen microSD -kortplats. Playdate innehåller en unik inmatningsenhet i form av en handvev som smart används av vissa spel.

Tidiga recensioner var i stort sett gynnsamma, med en publikation som märkte det som en Game Boy från en annan dimension.

0 Shares