Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Pandora tillkännager nya Artist Takeovers på några av de mest populära stationerna

Några av Pandoras största artister som Dua Lipa, Florida Georgia Line, Caliber 50 och Foo Fighters tar över några av Pandoras mest populära stationer.

Pandoras Artist Takeovers är ett bra sätt för fans att få kontakt med sina favoritartister. Stationer har musik handplockad av artisten, med en blandning av deras egna låtar, personliga favoriter från andra artister och speciella ljudkommentarer.

Du kan hitta dessa Artist Takeovers genom att gå till en av toppstationerna nedan och ändra lyssningen Läge. Pandoras Lägen Med funktionen kan du anpassa din lyssningsupplevelse genom att skräddarsy några av de mest populära stationerna till de typer av låtar du gillar.

Artist Takeover Modes är en popup-upplevelse på stationer. De senaste övertagandena inkluderar stationer från liknande Shawn Mendes och Chris Stapleton. Nu när dessa lägen har gått ut på stationerna kan du fortfarande lyssna på dem i Pandora Stories spellistor.

Pandora kommer att släppa fler Artist Takeovers inom en mängd olika genrer varje månad.

Vi är glada över våra kompisar på Pandora, låt oss vara en av de första som tar över The Listening Room Mode på Today’s Country Station. Vi kommer att spela några av våra helt nya låtar från LIFE ROLLS ON, plus låtar vi älskar från de hetaste countryhitsarna just nu, till sådana du behöver höra av våra vänner, turnékamrater, medförfattare och musikaliska hjältar. Vi hoppas att du gillar vår mix!

Brian Kelley och Tyler Hubbard från Florida Georgia Line