Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Palo Alto Products PA-600 ATX Mid-Tower

Snabb titt

Palo Alto Products International
PA-600 Mid-Tower ATX

De goda


http://www.paloaltoproducts.com

+ Tillgång med tumskruv
+ Avtagbara sidopaneler
+ Drivskenor
+ Moderkortsmontering med en skruv
+ Anständigt pris

Det dåliga

Svårt att hitta

Dålig expansion

Bullrigare än ATCX

När du satsar på att bygga en dator, var får du ditt fodral ifrån? Om du är som de hundratals andra där ute, hämtar du med största sannolikhet ditt fodral från samma ställe som du köper de flesta av dina andra komponenter, för trots allt är ett fodral bara ett fodral, eller hur?

Nåväl, var går Dell, Gateway, Micron, NEC och Sun Microsystems för att få sina fall ifrån? Du kan satsa ditt liv på att de inte går till samma leverantörer och tillverkare som du. Så vem är att säga att man inte kan få samma kvalitet och stil som de stora pojkarna är välsignade med?

Gå in i Palo Alto Products, företaget som gör en bra andel av fallen för de ovan nämnda systemtillverkarna. I över 20 år har företaget tillverkat plaster och metaller, men bara under de senaste två månaderna har vi kunnat ta en titt på frukterna av deras ansträngningar.

Deras andra bidrag till AnandTech-labbet kom i form av PA-600, en mer “kostnadseffektiv” version av deras berömda ATCX som vi granskade redan i juli. Om något är PA-600 den perfekta inkarnationen av 90-talets ordspråk, du får vad du betalar för. Med några funktioner som saknas i ATCX, ger PA-600 oss totalt sett mindre imponerande prestanda än vi förväntade oss av Palo Alto. Med samma svagheter som ATCX, lägger PA-600 till en handfull andra som vi kommer att diskutera mer ingående. Den ger också några nya användbara föremål som tyvärr inte kompenserar för dess brister som ett Mid-Tower ATX-fodral. Låt oss först ta en titt på specifikationerna innan vi dyker in i fallet.Specifikationer

Formfaktor ATX Mid Tower
Drive Bays 2 externa 5,25″
2 externa 3,5″
2 interna 3,5″
Kyl 80 mm strömförsörjningsfläkt
80 mm insugsfläkt fram (tillval)
92 mm frånluftsfläkt intill PSU (tillval)
Andra funktioner Tillgång med tumskruv
Avtagbara sidopaneler
Monteringssystem för moderkort med en skruv
Mått
(HWD)
16,4 x 6,7 x 15,5 tum
417 x 170 x 393 mm
Strömförsörjning Delta Electronics DPS200PB-101
235 watt