Paintball i Call of Duty Cold War: Map Rush, Warzone och mer

0 Shares

Akta dig för paintballs

Call of duty paintball

Ett nytt lÀge som ser ut att vara ganska populÀrt Àr pÄ vÀg att slÄ ut i kalla krigets multiplayer. Och det gör det med Äterkomsten av en gammal karta frÄn Black Ops II, Rush, den mytomspunna platsen för en 6 vs 6 inspirerad av en paintball-arena som kommer helt remastrad för att Àntligen erbjuda den modalitet du har vÀntat pÄ: paintball.

I det hÀr nya spellÀget som heter Paintball Moshpit kommer det att finnas tillgÀngligt i Rush och andra kartor, och det kommer att introducera visuella effekter och ljud som Àr typiska för riktig paintball, att kunna njuta av effekterna av paintballs som om du var i en riktig kamp. FrÄn actuvision uppmuntrar de dig att skapa anpassade spel att spela med vÀnner dÀr du stÀller in din hÀlsa till ett minimum sÄ att du avslutar spelet med minsta möjliga trÀff frÄn paintball. Det Àr verkligen spÀnning och inte Warzone.

En stor uppdatering

Call of duty paintball

Nedladdningspaketen för Cal lof Duty-uppdateringar Àr enorma, men vi kommer inte att förneka att de har ont om innehÄll. Den hÀr gÄngen introducerar 9GB-uppdateringen för Warzone och 17-20GB för Cold War ett stort antal förbÀttringar, nya lÀgen och funktioner som kommer att utöka de olika spellÀgena i Call of Duty.

I till exempel Warzone kommer det nya Payload-lÀget att introduceras, som kommer att möta tvÄ lag om 20 spelare, och dÀr ett av dem mÄste eskortera med en konvoj med bitar frÄn en satellit medan det andra laget försöker stoppa rutten genom att placera ut fÀllor och hinder för att bromsa din ankomst till destinationen. För att göra saken vÀrre börjar de mystiska röda dörrarna bete sig vÀldigt konstigt, sÄ frÄn och med nu kan vad som helst hÀnda henne.

NÀr det kommer till zombies kommer den nya Mauer Der Toten-kartan att ta dig med pÄ en ny zombierundsupplevelse dÀr Requiem-agenter mÄste utforska Berlin efter att zombieinvasionen har tagit över staden. U-Bahn-stationen kommer att erbjuda oss brinnande tÄg fulla av zombies för att göra det svÄrt för oss, Àven om vi som tur Àr kommer att ha hjÀlp av Klaus, en bevÀpnad robot som hjÀlper oss att besegra dem.

NÀr kommer uppdateringen att vara tillgÀnglig för nedladdning?

Call of duty paintball

Den nya uppdateringen Àr nu tillgÀnglig sÄ att du kan börja ladda ner data direkt (tÀnk pÄ att nedladdningspaketen bestÄr av flera spelningar), dock kommer det nya kapitlet för sÀsongen inte att börja förrÀn nÀsta 15 juli, sÄ tills dess kommer vi inte kunna se nyheterna. NÀr stÀngningen öppnar nÀsta 15 klockan 6:00 pÄ morgonen i Spanien kan vi börja njuta av alla nyheter som ingÄr, med de nya vapnen och nya spellÀgen.

0 Shares