Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

På så sätt kan du nedgradera din Android-version

Det är normalt att när vi får meddelandet som vi har Det finns en ny version av Android tillgänglig, låt oss ladda ner och installera dentrots allt antas det att den nya versionen medför uppenbara förbättringar och att enheten borde fungera mer optimalt i någon mening, även om så är fallet.

Problemet är att det i många fall händer att vissa versioner av Android innehåller buggar eller fel som uppstår på vår specifika enhet. Jag minns fortfarande med min gamla och dyra Samsung Note 2 att en av uppdateringarna gjorde att batteriet laddades ur väldigt snabbt, vilket inte var fallet med den tidigare versionen av Android. Så hur fixar vi detta? Nedgradera och återgå till den tidigare versionenvi kommer sedan att lära dig hur du utför denna procedur.

Byt version, ta bort Android-uppdatering

  • Stäng av din mobiltelefon helt och du måste starta om den nedladdningslägeför att göra detta, tryck och håll ned volym ned + ström + hemknappar åt gången i några sekunder, efter att de passerat, även om det är 10 sekunder, måste du släppa dem och Android-logotypen dyker upp som en varning, där måste du trycka på volymen för att konfigurera och vi är i nedladdningsläge.
  • Odin ladda ner till din dator och kör programmet.
  • Du måste ansluta din telefon till din dator, kom ihåg att du måste ha den ursprungliga USB-kabeln för att undvika anslutningsproblem, samt ett batteri laddat till minst 70%.
  • Om allt är OK bör Odin dyka upp LAGT TILL.
  • Lämna bara alternativet som säger “F. Återställ tid
  • Klicka nu på Hem för att hitta firmwarefilen du behöver ladda ner.
  • Vänta tills det är klart efter att ha tryckt på Start och det är allt. måste dyka upp PASSERA vänster.

Ta bort Samsung-uppdateringen

  • Vi kommer att stänga av mobiltelefonen och hålla volym upp + hem + strömknapparna intryckta i några sekunder tills vi går in i återställningsläge.
  • Här måste du gå där det står “Radera data/fabriksåterställning”, klicka sedan på JA eller Ja för att bekräfta och vänta på att processen ska slutföras.
  • När vi är klara går vi dit det står “Torka cachepartitionen” och vi accepterar igen.
  • Nu om du går dit det står Starta nu om ditt system för att starta om din mobiltelefon.

Första gången tar det lite längre tid än vanligt och sedan startar det om som vanligt. ha detta i åtanke denna process tar bort alla dina karaktärsfiler och all data på din mobiltelefon rekommenderar vi att du gör en säkerhetskopia för att undvika informationsförlust.