Övervaka dina barns mobila aktivitet utan att vĂ€cka misstankar (exempel) | Se hur det Ă€r gjort

0 Shares

Om du har barn Àr de definitivt de viktigaste i ditt liv. DÀrför Àr du stÀndigt orolig för deras sÀkerhet, hÀlsa och vÀlbefinnande. Dessa dagar börjar vÄra barn anvÀnda mobiltelefoner frÄn en tidig Älder; Att förbjuda dem skulle innebÀra att de berövas viktiga lÀrande-, kommunikations- och inlÀrningsverktyg.

Med det i Ätanke presenterar vi KidsGuard Pro, en smartphone-applikation som enkelt kan laddas ner frÄn Play Store som övervaka dina barns mobiltelefonaktivitetutan att vÀcka misstankar.

KidsGuard Pro lÄter dig se i realtid, aktiviteten pÄ dina barns mobila enhet. PÄ sÄ sÀtt undviker du farlig onlineaktivitet. Du ska inte mÄ dÄligt av att anvÀnda den hÀr typen av övervakning nÀr de Àr minderÄriga. Det Àr ditt ansvar att skydda dem ondska som kan förstöra eller utnyttja dem pÄ nÄgot sÀtt.

Genom att följa instruktionerna i den hÀr guiden kommer du att kunna lÀmna appen vÀlkonfigurerad. Detta kommer att göra dem omedveten att du kan se deras aktivitet. Naturligtvis kan du applicera det pÄ alla dina barns mobiltelefoner för att se till att allt gÄr bra. Det enda kravet Àr att KidsGuard Pro ska finnas med i filen en enhet med operativsystemet Android eller iOS. Ett annat alternativ du kan anvÀnda Àr blockering av webbplatser för vuxna pÄ dina barns Android-mobil.

Vad hÀnder om jag hittar nÄgot fel pÄ mitt barns mobiltelefon?

Innan du fortsÀtter, fundera över vilka ÄtgÀrder du kommer att vidta, om nÄgonsin upptÀck nÄgot fel pÄ dina barns mobiltelefonergenom denna app. Det skulle vara trevligt om du pratade med honom om sÀkerhet och försiktighetsÄtgÀrder att vidta nÀr du surfar pÄ nÀtet.

BerÀtta för honom om faror och hur man undviker demGör honom inte obekvÀm, men om du tycker att han förtjÀnar straff kan det fÄ honom att gÄ vidare pÄ ett mer lÀmpligt sÀtt.

Pausa ocksÄ för att fundera pÄ om det du hittade verkligen Àr ett hot eller om inget stör dig. Det Àr bÀst i den hÀr typen av situationer agera cooltletar alltid efter det som Àr bÀst för sina pojkar.

Hur övervakar KidsGuard Pro mina barns mobila aktivitet?

Processen Ă€r extremt enkel. Du behöver bara komma Ă„t ClevGuards webbplats med din dator och leta efter alternativet som sĂ€ger “” (Check in). Efter att ha tryckt pĂ„ knappen mĂ„ste du skapa ett konto genom att ange grundlĂ€ggande detaljer som e-postadress och lösenord, utöver villkoren.

Du Àr redan registrerad och efter att ha loggat in mÄste du göra det ange information om barnet som du kommer att börja övervaka. Oroa dig inte, det Àr begrÀnsat till hans namn och Älder.

I det tredje steget du vÀljer ett mobilt operativsystem Ditt barn (det kan vara Android eller iOS). Och en skÀrm kommer automatiskt att visas som ber dig att ladda ner applikationen till enheten för barnet du tar hand om.

För tillfÀllet du mÄste jobba med din sons mobiltelefon. Du kommer Ät nedladdningssidan och skjuter nedladdningsfÀltet Ät höger. NÀr programmet har laddats ner till din telefon öppnar du det och installerar det.

NÀr installationen Àr klar kommer vi att vÀlja alternativet och logga in pÄ kontot vi skapade frÄn datorn. Du kommer att bli tillfrÄgad om nÄgra behörigheter som du behöver acceptera och nÄgra instÀllningar för aktivering.

Ge allt som krÀvs, vi trycker pÄ alternativet «» (Starta övervakning). Duktig! KidsGuard Pro kommer inte att visa nÄgra ikoner efter installationen.

Nu, genom att komma Ät den första ClevGuard-lÀnken vi lÀmnar dig, kan du kontrollera alla ditt barns rörelser frÄn datorn. Samtal, meddelanden, WhatsApp-samtal, plats och lÄnga och sÄ vidare.

FörsiktighetsÄtgÀrder att övervÀga

Kom ihÄg att denna applikation Àr till för att övervaka minderÄriga. Om du anvÀnder den i telefonen till en annan minderÄrig eller vuxen, du skulle Àgna dig Ät en olaglig praxis allvarlig. Ta ansvar för denna typ av kontrollprogramvara.

0 Shares