Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Overloud ger bort 1 000 free Gem Mod plug-in licenser varje dag

Bildkredit: Överljud

Du kan lägga vantarna på en Gem Mod plug-in licens så länge du ansöker före den 27 september.

Mjukvaruutvecklaren Overloud ger bort 1 000 licenser till sin Roland Dimension D-emulering, Gem Mod, varje dag fram till den 27 september.

Overload säger att Gem Mod är en “hyperrealistisk simulering” av den ursprungliga Dimension D-köreffekten som användes flitigt på sång på 80- och 90-talen. Artister som Brian Eno, Kate Bush och Talking Heads var ivriga användare.

Gem Mod har omfattande möjligheter för Rolands körenhet med funktioner som ett ingångskuvert
som dynamiskt styr alla huvudparametrar. Det finns också anpassade LFO-former för nyanserat moduleringsbeteende och moduleringshastigheter som du kan synkronisera med din DAW:s BPM.

Overlouds återgivning av Dimension D har också ingångsmättnad med harmonisk generering, kontroll över hastighet, form, djup och mängd. Det finns också 10 förinställningar som är förinstallerade för att komma igång med en ny chorus patch, tillsammans med A/B-jämförelser.

Gem Mod kostar vanligtvis $99 och är tillgänglig i VST-, AU- och AAX-format för MacOS och Windows.

För att göra anspråk på din licens för Gem Mod måste du skapa ett konto hos Overloud eller logga in på ditt befintliga. Klicka sedan på “Ladda ner för Free’ på produktsidan och gå till din inkorg för att få din nedladdningslänk och aktiveringskod. Var dock snabb eftersom det bara är 1 000 som ges bort om dagen.