Outlook låter dig anpassa och anpassa gränssnittet helt

0 Shares

Det är mycket möjligt att den här andra vi pratar om är ett av de mest använda alternativen för e-posthantering i världen. Redmond-förslaget vill dock inte stå på efterkälken, som väntat. Det är därför Microsoft Outlook är också en av de mest populära e-postklienterna runt om i världen. Och sanningen är att han genom åren har förtjänat det. En av anledningarna till allt detta är att den chefen kan göra mycket mer än att bara skicka eller ta emot e-post.

Outlook låter dig anpassa och anpassa gränssnittet helt

Faktum är att företaget inte slutar skicka förbättringar så att dess postansvarig fortsätter att växa på bästa möjliga sätt. Dessutom kommer de att försöka få det att konkurrera någon gång med det populära och utbredda Gmail. Ett exempel är det steg som företaget nyligen tagit i samma riktning.

Nu kan du anpassa e-posthanteraren maximalt

Allt detta berättar vi för att till exempel Microsoft nyligen har infört viktiga förändringar i webbversionen av Outlook. Med alla dessa nya funktioner, bland annat, är det tänkt att webbanvändare helt kan anpassa verktygsfältet för onlineplattformen.

Tack vare de nya funktionerna som just har introducerats och publiceras , Outlook-webbanvändare kommer att kunna anpassa verktygsfältet efter eget tycke. Detta betyder faktiskt att de kommer att kunna lägga till eller ta bort valfri snabbåtgärdsknapp på det verktygsfältet.

Barra utsikter

Som mjukvarujätten förtydligar i samma mening, när de beskriver funktionen berättar de för oss att vi kan säkerställa att de mest använda åtgärderna alltid är synliga. Det vill säga åtgärder som att markera e-postmeddelanden som lästa, ta bort dem, flytta dem etc. visas i förgrunden i Outlook webben.

Outlook webbuppdateringar för att komma närmare Gmail

När vi väl vet allt detta, för att säga det till anpassa verktygsfältet av plattformen måste vi först utföra några enkla steg. Först måste vi öppna en e-post och klicka på menyn i verktygsfältet.

När du klickar på det här avsnittet kallas alla snabba åtgärder som åtföljs av ett alternativ Anpassa verktygsfältet visas på skärmen. Därför behöver vi nu inte längre klicka på den så att vi kan köra den direkt. En annan sak som vi måste tänka på är att detta är en funktion som är tillgänglig för alla Outlook-användare i världen.

Men med allt och med det skickas det till dem successivt, så om du inte har det än kan du behöva vänta några dagar till.

0 Shares