Outlook 365: Hur skiljer det sig från den vanliga versionen?

Du kanske har hört talas om Outlook 365, men du vet inte riktigt vad det är. Så låt oss veta mer om det, känna till fördelarna och nackdelarna och de viktigaste skillnaderna mellan den normala versionen och 365-versionen.

Vad är Outlook 365?

Outlook 365 är en del av prenumerationstjänsten Office 365. Den största skillnaden mellan de två är att den vanliga versionen är ett paket med program medan den andra är en prenumerationstjänst.

Standardversionen av Outlook och 365-versionen har inte många skillnader, men den ena får fler uppdateringar än den andra, så du kan hitta funktionalitet och andra attribut som du inte skulle hitta med bara standardversionen. Men skillnaderna slutar inte där, låt oss veta var och en av versionerna nedan.

Kontor: fördelar och nackdelar

office standardversion

För att ha Office på din dator behöver du köpa en enstaka licens, där användaren får rätt att använda programmen permanent, beroende på vilket paket du köper. Programmen i det här paketet kommer att fortsätta att ta emot säkerhetsuppdateringar och Microsofts support kommer bara att finnas i 60 dagar.

Den största fördelen är att du bara betalar en gång, och du kommer inte att vara låst till en prenumerationstjänst som du behöver betala varje månad. Dessutom kommer du att kunna välja om du vill ha grunderna i grunderna eller den mer avancerade modellen, var och en av dem med sina skillnader och specifika användningsområden. Användaren kommer att kunna köpa fler grundläggande versioner som når R$ 399 eller fler affärsversioner som går upp till R$ 1 199.

Licensen gäller för en dator, oavsett om det är Windows eller macOs, beroende på vilket paket du köper. Det mest grundläggande paketet kommer att ha färre uppdateringar och färre förbättringar jämfört med den mer premiumversionen. Nu när vi har lärt oss om standardversionen av Office, låt oss lära oss mer om 365-mallen.

Office 365: Fördelar och nackdelar

outlook 365 är en del av office 365

Office 365-modellen är en mycket mer komplett produktsvit, den har all programvara i grundpaketet som involverar Word, Excel, PowerPoint och One. Dessutom erbjuder den Outlook och fler tillägg som är Access och Publisher. Användaren kommer att kunna använda både lokalt och i molnet, med Office Online-portalen.

I den måste användaren ha ett Microsoft-konto och prenumerera på tjänsten och betala årligen eller månadsvis. Du kan hitta flera nycklar genom att söka i nätbutiker, men debiteringen kommer att vara återkommande. Office 365 har två abonnemangsmodeller, Personal (BRL 24/månad eller BRL 239/år), avsedda för endast en användare, och Home (BRL 29/månad eller BRL 299/år), som stöder upp till sex personer.

Programsviten får ofta uppdateringar och nya förbättringar, helt annorlunda än standardversionen. Dessutom kan du lita på Microsofts stöd när du håller ditt abonnemang aktivt. Andra fördelar med paketet inkluderar 1 TB One Drive-utrymme och 60 minuter av månatliga Skype-samtal. Om du inte gillar att vara fast med en plan och tjänst är detta inte idealiskt, men om du inte gör det, använd Office 365 med Outlook 365 just nu.

Slutsats

microsoft-familjen

Båda tjänsterna har Outlook och skillnaden mellan själva programmet är inte mycket. Sedan i version 365 kommer du alltid att få uppdateringar och förbättringar. Allt beror på vilken typ av användare du är. Kom ihåg att den största nackdelen med 365 är att tjänsten avbryts och därmed förlorar all tillgång.

Berätta nu för oss, visste du redan att det finns dessa olika versioner av Office och Outlook? Vilken av de två versionerna föredrar du att använda? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button