Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

OUKITEL WP21 kommer med två skärmar och 9 800 mAh batteri på Black Friday

Efter den framgångsrika lanseringen av OUKITEL WP19 i juni i år, presenterade OUKITEL nyligen en ny robust smartphone som heter OUKITEL WP21 med sin första 6nm-processor i väntan på Black Friday. WP21 ärver den robusta funktionen tack vare IP68, IP69K-klassificeringar och de senaste MIL-STD-810H-standarderna, och WP21 kommer överraskande nog med dubbel skärm, 6nm MediaTek Helio G99-processor, 12GB RAM och 256GB ROM, 64MP fyrkameror och mycket mer.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Den globala premiären börjar den 24 november. Ett begränsat 24-timmarserbjudande kommer att lanseras på Black Friday på Aliexpress. Tidiga köpare av WP21 kommer att få ytterligare kuponger på 10 USD och en smartklocka värd 69,99 USD, som har ett batteri som räcker i 45 dagar i stand-by och stöder upp till 30 meters vattenmotstånd.

6nm processor och 256GB lagring

Robusta telefontillverkare har länge fokuserat på hållbarhet, men de tänker sällan på avancerade kameror och andra avancerade funktioner för sina enheter. Detta kan vara ganska nedslående för tekniskt kunniga konsumenter som vill ha robusthet och prestanda.

Lyckligtvis kommer OUKITELs senaste WP21 att fylla i luckorna. Drivs av MediaTek Helio G99-6nm-chippet, tillsammans med 12 GB RAM och 256 GB lagring som kan utökas till 1 TB lagring, erbjuder WP21 exceptionell upplevelse och prestanda för att titta på videor och spela spel utan laddningsavbrott.

OUKITEL WP21 har två skärmar

Som en robust och snygg enhet som kan användas i vardags- och utomhusscenarier, anser OUKITEL WP21 att användarna förtjänar en tydligare och skarpare display i rätt storlek. Skärmen på 6,78 tum med en upplösning på 2460 x 1080 FHD+ är WP21:s bästa svar på dessa behov. Den främre skärmen för att se varje detalj uppnås med 396 PPI skärmkvalitet. 120HZ hög uppdateringsfrekvens kan säkerställa en smidig visuell upplevelse i spel, video och systemdrift.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

På baksidan kommer WP21-smarttelefonen med en distinkt smart bakre display som du sällan ser på en robust smartphone. Den kan anpassas för att ha enkel åtkomst för att kontrollera tid och batteristatus, ta bilder, svara på samtal, få meddelandeaviseringar, styra musik och mer. Det är också enkelt att säkra den här enheten med ansiktsigenkänning och fingeravtrycksupplåsning.

Förstärkt design och 9 800 mAh batteri

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Denna modell i serien var WP21 och hamnar i kategorin robusta smartphones med en förstärkt kropp för att förhindra brott vid minsta fall. Tack vare dess vattentäta, dammsäkra och fallsäkra funktioner är OUKITEL WP21 därför en idealisk smartphone för de klumpiga, men ännu mer för äventyrare som inte längre oroar sig för att behöva hitta ett uttag på vägen.

Levereras med ett enormt 9800mAh batteri och 66W snabbladdning, WP21 stöder superlång standby och kan lindra batterioro när du är på språng.

Bra kameror, inklusive mörkerseende

OUKITEL WP21 är utrustad med en 20MP frontkamera och en 64MP huvudkamera, som enkelt klarar de flesta vardagsscener. För att hantera utomhusscener är OUKITEL WP21 utrustad med en mörkerseendelins Sony 20MP IMX350 med ett maximalt visningsavstånd på 20 meter. Under resor kommer nätterna aldrig att skrämma användaren, istället, med kraften från mörkerseendekameran fortsätter underhållningen när solen är borta.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Du kan inte missa varje detalj genom 2MP makrokameran. Utrustad med 64 MP AI quad-kameror, kan användare fånga sina minnen och oförglömliga ögonblick i högsta möjliga detalj.