Oska Wellness vinner TechCos 2017 års starttävling

0 Shares

Oska Wellness, en hälsoteknisk, bärbar start för smärtlindring baserad på Carlsbad, CA, är vinnaren av årets start 2017.

Tillkännagivandet, som gjordes på Innovate Celebrate-konferensen som TechCo höll i partnerskap med CTA, kom efter ett tredagars evenemang som deltog av 100 start-semifinalister, och så småningom minskade det till fem finalist-startups idag. Av alla tävlande på den omfattande starttävlingen har Oska Wellness officiellt stigit till toppen.

Som förstaplatsare kommer Oska Wellness att få ett prispaket värt potentiellt $ 150 000 och från en lista över företag inklusive Start Co., 500 Startups, Techstars, Dreamit Ventures, Business Blocks, American Airlines och Moo.

Oska Wellness är årets start 2017

Oska Wellness designar en teknik som kan hjälpa delar av kroppen utsatta för skador och degeneration. Du kan lyssna på deras sista tävlingsplan nedan och se de andra fyra startarna för årets finalister pitcha här.

Oska Wellness pitching för en panel av domare i hopp om att bli årets start på #InnovationCelebrate!

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Den första tvåan: Obundet

TechCos vd Frank Gruber tillkännagav först den första tvåan, Obunden, som kom på andra plats.

Förra årets vinnare, årets finalister

Förra årets Innovate Celebrate Årets start, Shearshare, vann för sin plattform för att ansluta salong- och frisörägare till enskilda skönhetsoperatörer. De återvände i år till evenemanget där allt började för att bevittna avslöjandet av deras efterträdare och diskutera vad de har gjort sedan dess. De har byggt ett team och ökar sin exponering.

Här är deras video, där du också kan se Oska Wellness utsedd till Årets uppstart live:

Vi tillkännager vinnarna av den femte årliga Startup of the Year -tävlingen på #InnovateCelebrate

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

De fem bästa finalisterna för tävlingen Startup of the Year ställde sina företag till en panel av domarna, och alla var fantastiska. Här är en titt på de tre andra.

Följ TechCos sociala medier under de kommande dagarna för att lära dig mer om Oska Wellness och dess banbrytande hälsoteknik.

Följ vår täckning av Innovate Celebrate på TechCo

0 Shares