Oska Wellness vinner TechCos 2017 Ärs starttÀvling

0 Shares

Oska Wellness, en hÀlsoteknisk, bÀrbar start för smÀrtlindring baserad pÄ Carlsbad, CA, Àr vinnaren av Ärets start 2017.

TillkÀnnagivandet, som gjordes pÄ Innovate Celebrate-konferensen som TechCo höll i partnerskap med CTA, kom efter ett tredagars evenemang som deltog av 100 start-semifinalister, och sÄ smÄningom minskade det till fem finalist-startups idag. Av alla tÀvlande pÄ den omfattande starttÀvlingen har Oska Wellness officiellt stigit till toppen.

Som förstaplatsare kommer Oska Wellness att fÄ ett prispaket vÀrt potentiellt $ 150 000 och frÄn en lista över företag inklusive Start Co., 500 Startups, Techstars, Dreamit Ventures, Business Blocks, American Airlines och Moo.

Oska Wellness Àr Ärets start 2017

Oska Wellness designar en teknik som kan hjÀlpa delar av kroppen utsatta för skador och degeneration. Du kan lyssna pÄ deras sista tÀvlingsplan nedan och se de andra fyra startarna för Ärets finalister pitcha hÀr.

Oska Wellness pitching för en panel av domare i hopp om att bli Ärets start pÄ #InnovationCelebrate!

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

Den första tvÄan: Obundet

TechCos vd Frank Gruber tillkÀnnagav först den första tvÄan, Obunden, som kom pÄ andra plats.

Förra Ärets vinnare, Ärets finalister

Förra Ă„rets Innovate Celebrate Årets start, Shearshare, vann för sin plattform för att ansluta salong- och frisörĂ€gare till enskilda skönhetsoperatörer. De Ă„tervĂ€nde i Ă„r till evenemanget dĂ€r allt började för att bevittna avslöjandet av deras eftertrĂ€dare och diskutera vad de har gjort sedan dess. De har byggt ett team och ökar sin exponering.

HĂ€r Ă€r deras video, dĂ€r du ocksĂ„ kan se Oska Wellness utsedd till Årets uppstart live:

Vi tillkÀnnager vinnarna av den femte Ärliga Startup of the Year -tÀvlingen pÄ #InnovateCelebrate

Upplagt av TechCo onsdagen den 11 oktober 2017

De fem bÀsta finalisterna för tÀvlingen Startup of the Year stÀllde sina företag till en panel av domarna, och alla var fantastiska. HÀr Àr en titt pÄ de tre andra.

Följ TechCos sociala medier under de kommande dagarna för att lÀra dig mer om Oska Wellness och dess banbrytande hÀlsoteknik.

Följ vÄr tÀckning av Innovate Celebrate pÄ TechCo

0 Shares