Oroa dig inte, nya PS5 Digital Àr inget speciellt

0 Shares

PÄ Digital Foundry de har Àntligen kunnat fÄ tag pÄ en av de nyligen lanserade modellerna av PS5 Digital, och deras slutsatser efter mÄnga prestandatester Àr tydliga: slutanvÀndaren kommer inte att hitta nÄgra skillnader . Med hjÀlp av Gamers Nexus , de har ocksÄ genomfört en intensiv studie pÄ hÄrdvarunivÄ, och de kunde verifiera att temperaturerna i minnena och i kondensatorerna Àr mer kontrollerade och optimerade, Àven om de i vissa fall kan nÄ högre temperaturer Àn pÄ originalmodellen .

Trots det beror inte flÀktens funktion pÄ den temperatur som uppnÄs i processorn, utan pÄ den effekt som CPU:n förbrukar i det ögonblicket. Eventuella skillnader i flÀktljud mellan de tvÄ versionerna kan helt enkelt bero pÄ ett engÄngsproblem eller den monterade flÀktmodellen (den testade enheten verkade vara nÄgot högre Àn originalet), men detta kan till och med intrÀffa pÄ identiska releasemodeller.

Den fysiska och visuella skillnaden Àr inte begrÀnsad till att placera en mindre kylflÀns (dÀrav de 300 gram mindre), men det finns ocksÄ smÄ förÀndringar i designen pÄ chassit för att skydda den nedre delen av plattan, samt viss kanalisering i ansiktet inuti höljet. I princip smÄ förÀndringar som inte har resulterat i större förÀndringar.

LĂ€ttare och lite annat

PS5 sprÀngskiss

ViktförÀndringen Àr uppenbar. De Àr 300 gram mindre för den nya konsolen, men dess mÄtt Àr fortfarande identiska, sÄ du kommer inte att fÄ en liten konsol. NÀr det gÀller temperaturer fungerar bÄda modellerna generellt pÄ samma sÀtt, Àven om det kommer att finnas tillfÀllen dÄ den nya versionen Àr svalare och andra nÀr den nÄr högre temperaturer.

Finns det nÄgot att oroa sig för?

PS5 lÀtt koppar kylflÀns

Detta Àr just mÄlet med Digital Foundrys analys. Den nya konsolen fungerar perfekt med den nya lilla kylflÀnsen, och en anvÀndare kommer aldrig att dra nytta av att anvÀnda en eller annan modell. AnvÀndarupplevelsen Àr identisk pÄ bÄda konsolerna, sÄ du kommer att njuta pÄ samma sÀtt som du fÄr en eller annan modell.

0 Shares