Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Oprah Winfrey får en biografisk dokumentär på Apple TV+

I vad som kändes som en sak som bara var en tidsfråga, har det idag bekräftats att Oprah Winfrey får den biografiska dokumentärbehandlingen – och den kommer att finnas tillgänglig på Apple TV+.

Idag rapporterar att Winfreys biografiska dokumentär kommer att lanseras någon gång inom en snar framtid på Apples streamingtjänst. Apple TV+ har beställt ett tvådelat dokument som fokuserar på det megaframgångsrika multibindestrecket, där Oscar-vinnaren Kevin MacDonald går ihop med den Emmy Award-nominerade producenten Lisa Erspamer (tillsammans med Erspamers produktionsbolag Happy Street Entertainment).

Paret är inte främmande för att arbeta tillsammans, särskilt i dessa högprofilerade projekt. Erspamer och MacDonald arbetade senast tillsammans på den biografiska dokumentären om Whitney Houston.

Här är de avgörande detaljerna enligt rapporten:

Inget besked om ett släppdatum, men den här verkar precis komma igång, så det kan dröja innan vi har några ytterligare detaljer.

Winfrey har jobbat ganska mycket med Apple på senare tid. Miljardären hjälpte till att lansera Apple TV+ direkt ur porten, med egenskaper som och slutligen, och .