OPPO Watch 2 med Snapdragon Wear 4100 och Apollo 4s dubbla processorer, eSIM-stöd tillkännages den 27 juli

0 Shares

Uppdatering: OPPO har bekräftat lanseringen av OPPO Watch 2-serien i Kina den 27 juli. Den har även lagt upp en teaserbild som visar en fyrkantig böjd skärm och både silikonsporter och en läderrem. Företaget har också bekräftat eSIM-stöd för fristående anslutning och har påbörjat förbokningar på jd.com.

Tidigare: OPPO presenterade sin Reno6-serie och Enco Free2 TWS-örsnäckor igår. Tillsammans med dessa bekräftade företaget också OPPO Watch 2 Series. Enligt teasern kommer den att komma med fyrkantig urtavla, samma som första generationens OPPO Watch och en ny version med cirkulär urtavla. Företaget bekräftade också att det har samarbetat med Ambiq för Apollo 4s lågeffektschip som lovar lång batteritid.

En tipsare från Kina har upptäckt flera modeller av 46 mm-klockan i versionerna Dusty Grey, Mine Shaft och Steel Blue som kan komma i färgerna Mine Shaft, Gold Sand, Water Leaf och Matisse. Mjukvaran på klockan avslöjar msm8937_32go SoC, som kommer att vara Qualcomm Snapdragon Wear 4100 och 16 GB lagringsutrymme, dubbelt så mycket lagringsutrymme jämfört med den första generationen.

Det kommer sannolikt att köra Wear OS när det lanseras globalt, även om den kinesiska versionen körs på Android-baserade ColorOS och RTOS dual OS for Watch. Den kommer med nya urtavlor, stressdetektering och OPPO Relax-app, enligt firmware-läckan. OPPO har bekräftat att Watch 2-serien kommer att introduceras under andra halvan av 2021, vilket är efter juli.

Källa 1, 2, 3

0 Shares