OPPO Smartwatch med flexibel, böjd skärm retad i officiell bild [Update: New image]

0 Shares

Uppdatering: 17 februari 2020: OPPO VP Brian Shen har delat en annan bild av smartwatchen som markerar den 3D-böjda skärmen.

Tidigare: OPPO VP Brian Shen har delat den första bilden av OPPO: s första smartklocka som visar en böjd skärm. Detta kommer efter många rykten om att företaget har arbetat med en smartklocka, och det bekräftade till och med på INNO DAY förra månaden att det planerar att lansera smarta klockor under första kvartalet 2020.

OPPO VP sa att företaget har använt en flexibel skärm som erbjuder en böjd design och tillade att detta kan vara den snyggaste smartklockan i år. Bilden visar ett guldhölje som ser glänsande ut, två knappar på höger sida och något som ser ut som ett meddelandelampa på en knapp. Det finns också ett mikrofonhål mellan knapparna, så det kommer troligen att ha möjlighet att ta samtal, och eventuellt en 5G-version av smartwatchen också för fristående samtalsfunktion.

Bilden visar en silikonrem, men klockan bör också levereras med alternativ för läderrem, som liknar de flesta smartklockor på marknaden. Det finns chanser att det kan introduceras tillsammans med OPPO Find X2 och Find X2 Pro någon gång nästa månad. Vi borde veta mer detaljer om klockan under de kommande veckorna.

Källa 1, 2

0 Shares