Oppo Reno6 Pro 5G officiella datablad. Detaljer, pris och bilder

0 Shares

En ny generation av Reno-serien kommer frÄn OPPOs hand och har som vi Àr vana vid, mycket att erbjuda. I det hÀr fallet kommer OPPO Reno6 Pro utrustad med fantastiska funktioner och en design som gör skillnad frÄn resten av terminalerna, inte bara frÄn konkurrenterna utan ocksÄ frÄn andra modeller av mÀrket.

Telefonen som nu landar i Spanien med det bÀsta av det bÀsta och gör det tillsammans med en modell som tappar efternamnet Pro. Den hÀr gÄngen vet vi den mest avancerade modellen och dÀrför den som förbÀttrar i flera aspekter sin bror OPPO Reno6.

Funktioner hos OPPO Reno6 Pro 5G

Denna modell representerar en betydande förÀndring med avseende pÄ förra Ärets modell, och presenterar viktiga nyheter i OPPO Reno6 topp nÀr det gÀller hÄrdvara och mjukvara. Dess styrkor strÀcker sig genom alla funktioner, Àven om det Àr sant att AMOLED-panelen med Dual Edge-teknik som fÄr oss att dra nytta av den till det yttersta, Àr en viktig punkt. En panel som kan anvÀndas flitigt tack vare den kraftfulla snabbladdningen som den integrerar.

SkÀrm

SÄ fort vi ser smarttelefonen drar dess frontdesign vÄr uppmÀrksamhet, dÀr skÀrmen har en total framtrÀdande plats tack vare dess dimensioner pÄ 6,55 tum och speciellt pÄ grund av krökning av kanten pÄ bÄda sidor av smartphonen. Panelen har Super Amoled-teknik och en perfekt uppdateringsfrekvens att dra nytta av Àven i spel, 90 Hz. Allt detta tillsammans med 120 Hz touch-sampling som kommer att göra beröringar pÄ skÀrmen omedelbart.

OPPO Reno6 Pro 5G

Det saknas inte heller HDR 10+-teknik som kommer att ge oss de bÀsta resultaten med alla typer av videor eller bilder. NÀr det kommer till att vara skyddad saknas det heller inget eftersom den har skydd mot repor och Corning Gorilla Glass 5. Allt detta med ett litet hÄl i skÀrmen som gÄr obemÀrkt förbi och en konstruktion som till slut överraskar oss med sina 7,99 mm tjocka och
188 gram.

Prestanda

OPPO Reno 6 Pro RAM

Vi kommer inte att missa nĂ„got nĂ€r det gĂ€ller klĂ€mmer ihop OPPO Reno6 Pro eftersom den Ă€r utrustad med det kraftfulla Snapdragon 870-chippet som ger dig möjligheten att “flyga” hela tiden. Den har en minneskonfiguration pĂ„ varken mer eller mindre som tillskriver 8 GB LPDDR4x RAM och 256 GB internt UFS 3.1-minne, men den Ă€r ocksĂ„ kompatibel med den nya virtuella RAM-expansionen av ColorOS.

Kamera

Vi kommer till kamerorna, dÀr vi har nyckelsektioner att lÀgga ögonen pÄ, eftersom det Àr huvudlins pÄ 50 Mpx bildad av IMX 766-sensorn har mycket att sÀga om det. En sensor som har en blÀndare f / 1,8 och en storlek 1 / 1,56 som kommer att ge upphov till fascinerande proffs bÄde dag och natt. Detta Ätföljs av en fÀrgtemperatursensor som gör att vi alltid kan uppnÄ ett resultat som Àr identiskt med verkligheten oavsett hur livliga fÀrgerna Àr, och kÀmpar mot mÀttnad och modifieringar. Dra nytta av Ultra-lÀget
Tydlig 108 Mpx som erbjuder oss att kombinera foton för att förbÀttra resultaten utan att komplicera oss sjÀlva.

Kamera för OPPO Reno 6 Pro

Det andra objektivet pĂ„ Reno6 Pro Ă€r vidvinkeln pĂ„ 16 MP som tar otroliga landskapsbilder. Förutom en 13 Mpx-sensor som fungerar som ett teleobjektiv för att uppnĂ„ upp till 5x och 20x digital zoom. Äntligen stöter vi pĂ„ 2 Mpx i makrolĂ€ge och 32 Mpx framĂ„t med Sony IMX615-sensorn som inte kommer att lĂ€mna oss i en dĂ„lig position heller. Allt detta kopplat till den mest avancerade nattslemteknologin, som Ă€ven har en OIS-bildstabilisator för att spela in fascinerande video med dessa möjligheter:

  • 4K-videoinspelning med 30/60 fps
  • 1080p video vid 30/60 fps
  • Super slow motion 240 fps
  • Frontkamera med 1080p-upplösning vid 30 fps

Batteri

OPPO Reno 6 Pro batteri

Vi kommer till en annan viktig punkt att tÀnka pÄ att skaffa denna OPPO Reno6 Pro, eftersom dess 4 500 mAh batteri Ätföljs av en 65 W SuperVOOC 2.0-laddning som lÄter oss ladda den pÄ 31 minuter helt eller pÄ 5 minuter för att spela upp till 4 timmars video. Allt detta tillsammans med ColorOS 11.3 som ger oss möjligheten att optimera hÄrdvara och mjukvara med bÀsta resultat.

Anslutningsmöjligheter

Huvudaspekten av detta OPPO Reno6 Pro Àr i 5G, och uppnÄr maximal hastighet tack vare att den har kompatibilitet med 5G-nÀtverk, men utan att förbise andra nyckelaspekter som Bluetooth 5.2 eller NFC för mobilbetalningar. Den innehÄller ocksÄ alla GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou, Galileo positioneringssystem för att alltid ha den mest exakta positionen.

OPPO Reno 6 Pro grosor

Andra extra aspekter att ta hÀnsyn till Àr den linjÀra vibrationsmotorn som erbjuder en upplevelse som gÄr utöver ljudet, som ocksÄ Àr förstÀrkt med Dolby Atmos för att fÄ fram det bÀsta inom musiken.

Skillnader med OPPO Reno6

Även om det inte Ă€r mĂ„nga, Ă€r förĂ€ndringarna som vi ser med sin lillebror viktiga och den hĂ€r Pro-modellen har vad mĂ„nga vill ha. Till att börja med stöter vi pĂ„ en större skĂ€rm som lĂ€mnar bakom oss 6,44 tum pĂ„ Reno6 och i detta fall uppnĂ„r vi ett högre skĂ€rmförhĂ„llande som vĂ€xer frĂ„n 91,7 % i basmodellen till 92,1 % i Pro-modellen.

MÄtten pÄ terminalen Àr ocksÄ en annan aspekt att aldrig ha i konstruktionen, vilket gör Pro-modellen vÀldigt lite tjockare och tyngre, med en skillnad pÄ 0,40 mm och 6 gram. En förÀndring som har med batteriet att göra, eftersom vi fÄr autonomi med 4 500 mAh i Reno6 Pro, jÀmfört med 4 300 mAh i Reno6.

Men den stora skillnaden ligger i kamerorna, dÀr 50 Mpx-sensorn i Pro-modellen lovar förbÀttrade resultat jÀmfört med 64 Mpx frÄn sin bror. Samma sak hÀnder med resten av sensorerna, Àven om de delar en temperatur-, makro- och vidvinkelsensor med mindre detaljer och kvalitet i Reno6.

TillgÀnglighet

OPPO Reno6 Pro kommer till Spanien omedelbart för ett pris av 799 € i sitt unika alternativ pĂ„ 12 + 256 GB. Vi kan fĂ„ den i Arctic Blue eller Lunar Grey fĂ€rger, hitta kabel och laddare i kartongen. Även om det inte Ă€r allt, för i Spanien kommer det att finnas kampanjer för att ta det tillsammans med OPPO Enco X, OPPO Band Style-hörlurar och ett silikonfodral.

0 Shares