OPPO Reno5 A-lansering: Funktioner och pris

0 Shares

OPPO Reno5 A lansering

OPPO har officiellt presenterat en ny mobil enhet med överraskning, varav vissa detaljer var kända för några dagar sedan, vi pratar om Reno5 A. Även om den för närvarande bara kommer att finnas på den japanska marknaden, och sanningen är att den har vissa egenskaper som inte har setts i andra modeller av den kinesiska tillverkaren.

Dessutom är det tydligt att det asiatiska varumärkets ideal är att fortsätta satsa på Reno-serien, eftersom det ryktas att OPPO Reno 6 kommer att lanseras inom kort. Nu kommer vi att visa dig egenskaperna hos denna nya mobila enhet som kan skryta med en iögonfallande design, 5G och ett ganska stort minne .

Bra processor och lagring

Den nya mobilen av det kinesiska varumärket har en 6,5-tums LTPS LCD-pekskärm , med en upplösning på 2400 x 1080 pixlar Full HD +, där vi kommer att ha en uppdateringsfrekvens på upp till 90 Hz och en touch-samplingsfrekvens på 180 Hz. Dessutom kan du se en liten främre perforering där dess 16 megapixel främre kamera är placerad.

OPPO Reno5 A

Och under huven på OPPO Reno5 A hittar vi en Snapdragon 765G , en processor som vi redan sett i andra modeller som redan funnits på marknaden ett tag, men som ändå är ett mycket bra alternativ sett till prestanda. Dessutom åtföljs denna CPU av 6 GB RAM och 128 GB internminne, som kan utökas tack vare dess microSD-kortplats, och kan nå upp till 1 TB.

När det gäller dess fotografiska sektion på baksidan kan vi notera att den har ett fyrdubbelt system, där dess huvudkameran har 64 megapixlar , tillsammans med 8 megapixlar för sin ultravidvinkel, 2 megapixlar för makro och 2 megapixlar för sin sensor. djup. Och för att driva den har den ett litet 4 000 mAh batteri med 18W snabbladdning, en stor minskning jämfört med 65W omladdningen av Reno5 5G.

Slutligen kommer denna nya OPPO kör ColorOS 11 baserat på Android 11 , och kommer att ha följande anslutningar: 5G SA / NSA, NFC, Type-C-port, Bluetooth 5.1 och till och med ett 3,5 mm-uttag.

OPPO Reno5 A

Reno5 A Pris

För närvarande har den kinesiska tillverkaren bara velat presentera den officiellt för allmänheten, och den kan endast köpas på den japanska marknaden. Där vi kan denna mobila enhet i två färger: Silver Svart och Isblå . Likaså har den ännu inte något releasedatum eller ett fast pris. Så vi får vänta och se hur mycket den äntligen kommer att säljas för.

0 Shares