OPPO Reno5 A-lansering: Funktioner och pris

0 Shares

OPPO Reno5 A lansering

OPPO har officiellt presenterat en ny mobil enhet med överraskning, varav vissa detaljer var kĂ€nda för nĂ„gra dagar sedan, vi pratar om Reno5 A. Även om den för nĂ€rvarande bara kommer att finnas pĂ„ den japanska marknaden, och sanningen Ă€r att den har vissa egenskaper som inte har setts i andra modeller av den kinesiska tillverkaren.

Dessutom Àr det tydligt att det asiatiska varumÀrkets ideal Àr att fortsÀtta satsa pÄ Reno-serien, eftersom det ryktas att OPPO Reno 6 kommer att lanseras inom kort. Nu kommer vi att visa dig egenskaperna hos denna nya mobila enhet som kan skryta med en iögonfallande design, 5G och ett ganska stort minne .

Bra processor och lagring

Den nya mobilen av det kinesiska varumÀrket har en 6,5-tums LTPS LCD-pekskÀrm , med en upplösning pÄ 2400 x 1080 pixlar Full HD +, dÀr vi kommer att ha en uppdateringsfrekvens pÄ upp till 90 Hz och en touch-samplingsfrekvens pÄ 180 Hz. Dessutom kan du se en liten frÀmre perforering dÀr dess 16 megapixel frÀmre kamera Àr placerad.

OPPO Reno5 A

Och under huven pÄ OPPO Reno5 A hittar vi en Snapdragon 765G , en processor som vi redan sett i andra modeller som redan funnits pÄ marknaden ett tag, men som ÀndÄ Àr ett mycket bra alternativ sett till prestanda. Dessutom Ätföljs denna CPU av 6 GB RAM och 128 GB internminne, som kan utökas tack vare dess microSD-kortplats, och kan nÄ upp till 1 TB.

NÀr det gÀller dess fotografiska sektion pÄ baksidan kan vi notera att den har ett fyrdubbelt system, dÀr dess huvudkameran har 64 megapixlar , tillsammans med 8 megapixlar för sin ultravidvinkel, 2 megapixlar för makro och 2 megapixlar för sin sensor. djup. Och för att driva den har den ett litet 4 000 mAh batteri med 18W snabbladdning, en stor minskning jÀmfört med 65W omladdningen av Reno5 5G.

Slutligen kommer denna nya OPPO kör ColorOS 11 baserat pÄ Android 11 , och kommer att ha följande anslutningar: 5G SA / NSA, NFC, Type-C-port, Bluetooth 5.1 och till och med ett 3,5 mm-uttag.

OPPO Reno5 A

Reno5 A Pris

För nÀrvarande har den kinesiska tillverkaren bara velat presentera den officiellt för allmÀnheten, och den kan endast köpas pÄ den japanska marknaden. DÀr vi kan denna mobila enhet i tvÄ fÀrger: Silver Svart och IsblÄ . LikasÄ har den Ànnu inte nÄgot releasedatum eller ett fast pris. SÄ vi fÄr vÀnta och se hur mycket den Àntligen kommer att sÀljas för.

0 Shares