Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Oppo Reno 6 och Reno 6 Pro 5G kommer snart …

Reno 6 Pro 5G India Flipkart

Oppo kommer att lansera två nya telefoner i Indien, nämligen Reno 6 och Reno 6 Pro 5G. De kommer att säljas via Flipkart, som vi känner till från deras dedikerade mikroplats på e-handelsplattformen. Denna sida avslöjar också ett centralt inslag i Reno 6-serien – Bokeh Flare Portrait Video.

Under åren har vi sett Oppo komma med olika nya kamerafunktioner. I de senaste Oppo-telefonerna finns det snygga filter som heter Dynamic Bokeh och Neon Portrait. Och med sina 2021 Reno-telefoner verkar företaget fokusera på videografi. Även om namnet i sig är ett tecken på vad det kan innebära, här är en snabb titt på hur Bokeh Flare Portrait Video fungerar:

Så du kommer att kunna hålla motivet i fokus med bakgrunden i bokeh. Vila, vi lämnar de olika tillämpningarna av det till din fantasi. Vi borde också få lite teasers om detta och andra höjdpunkter i Reno 6-telefonerna under de dagar som lanserades.

LÄS OCH: Samsungs nya Exynos med AMD GPU slår Apple A14 Bionic på 3D Mark Benchmark

Från bilderna som delas på mikrosidan lär vi oss hur en av telefonerna ser ut bakifrån. Det är troligtvis Reno 6 Pro 5G och den har en blåaktig gradientfärg. Det behöver inte sägas att det måste finnas andra färger också. Vi ser också 64MP Quad AI-kamerainställningen sitter på en rektangelö i det övre vänstra hörnet.

Detta är också vad den kinesiska varianten av dessa telefoner har. Så om det är samma telefoner kan du förvänta dig MediaTek Dimensity 900 5G på vanilj Reno 6 och Dimensity 1200 på Pro-modellen. Andra saker i mixen kan vara 90Hz AMOLED-paneler, Android 11-baserade ColorOS 11.3 och höghastighets 65W-laddning.

LÄS OCH: Mi Watch Revolve Aktiv recension

På hemmamarknaden börjar OPPO Reno 6 till ett pris av CNY 2,799 (~ Rs. 31,800) och Reno 6 Pro 5G till CNY 3,499 (~ Rs. 39,800). Nu är det bara en tidsfråga när vi får det indiska priset, specifikationerna och tillgänglighetsuppgifterna för Reno 6-serien.