OPPO presenterar Reno 6: Alla dess funktioner

0 Shares

OPPO presenterar Reno 6: Alla dess funktioner

Efter flera veckor av rykten, spekulationer och läckor av de nya modellerna för OPPOs Reno-serie . Slutligen har vi kunnat känna till var och en av dess detaljer i en officiell presentation av den kinesiska tillverkaren. I den har de visat den slutliga designen av sina mobila enheter och var och en av deras egenskaper. Så vi skulle ställas inför några terminaler i övre medelklassen som vill utplåna försäljningen.

Dessutom bekräftade de redan från det asiatiska företaget för bara en dag sedan att det skulle presentera denna nya serie telefoner den 27 maj i Kina. Även om vi redan såg hur vissa butiker redan hade listor för OPPO Reno 6 5G , Reno 6 Pro 5G och Reno 6 Pro + 5G reservera. Därför kommer vi att visa dig var och en av nyckelspecifikationerna för dessa terminaler. Dessutom kan de köpas i tre olika färger, vilket bekräftats av tillverkaren, och alla kommer som standard med ColorOS 11.3 och Android 11.

OPPO Reno 6

Denna modell kommer att ha en panel med Full HD + upplösning på 6,43 tum som kommer att ha en returhastighet på 90 Hz. Inuti hittar vi en Dimensity 900-processor och ett 4500 mAh batteri med 65 W snabbladdningsstöd. När det gäller dess fotografiska sektion är Reno 6 utrustad med en trippelkamera, där dess huvudsensor kommer att ha 64 MP och dess främre kamera är på 32 megapixlar, som är integrerad i skåran på skärmen. Även om en av de mest slående aspekterna för denna terminal är att dess design är väldigt lik iPhone 12.

OPPO Reno 6OPPO Reno 6

Denna terminal från den asiatiska tillverkaren, har haft ett startpris vid lanseringen är 2 799 yuan för sin 8 + 128 GB version, som i utbyte kommer att vara cirka 360 euro . Medan 12 + 256 GB-modellen kommer att säljas för 3 199 yuan, vilket är cirka 400 euro. Dessutom är den första försäljningen i Kina planerad att starta från 11 juni , även om de kan reserveras från och med idag.

OPPO Reno 6 Pro

Denna modell från den kinesiska tillverkaren kommer att vara identisk med Reno 6 när det gäller prestanda, men under huven hittar vi en mer kraftfull processor, MediaTek Dimensity 1200 . Den andra stora skillnaden finns i mobilpanelen, eftersom vi kommer att ha en 6,55-tums Amoled-skärm, där dess kanter är helt böjda. När det gäller kamerorna har den samma konfiguration som den tidigare modellen.

När det gäller 6 Pro-modellen, 3 499 yuan för dess 8 + 128GB-version, vilket kommer att kosta cirka 450 euro i utbyte. Och modellen på 12 + 256 GB kan köpas för lite mer pengar, för 3 799 yuan, det vill säga cirka 490 euro.

OPPO Reno 6 Pro +

OPPO Reno 6 Pro+OPPO Reno 6 Pro+

Slutligen, Reno 6 Pro + har också presenterats, som delar samma 6,55-tums böjda skärm som Reno 6 Pro, men återigen en betydande förändring i dess processor. För denna terminal har de valt en Qualcomm Snapdragon 870. Även om det mest slående som vi kan hitta i denna Pro +-modell är att den har en konfiguration av fyra kameror, av en huvudsensor Sony IMX766 på 50 megapixlar + 16 megapixlar + 13 megapixlar + 2 megapixlar. När det gäller batteriet delar denna modell samma som i de tidigare fallen.

Slutligen kommer vi till de priser som kommer att ha det högsta utbudet av familjen. För 8 + 128GB-versionen har ett försäljningspris på 3 999 yuan fastställts, vilket blir cirka 450 euro i utbyte, och för 12 + 256GB-modellen blir det 4 499 yuan, det vill säga cirka 580 euro. Även om det är sant att skatterna i vårt land inte läggs till, så vi får vänta och se vad det exakta priset kommer att bli i Spanien.

0 Shares