OPPO Gaming-telefon har patent i Europa

OPPO förväntas arbeta på sin första speltelefon, eftersom bilden av telefonen har dykt upp på Europeiska unionens immaterialrättskontor (EUIPO). Företaget har ansökt om sitt patent den 28 maj och det godkändes den 2 juli.

Bilden avslöjar inga skåror på skärmen för kameran, men den förväntas ha en punch-hole-kamera som liknar Reno5 Marvel Edition, som den här liknar. Dessutom kanske den ramlösa skärmen i patentbilderna inte liknar den slutliga produkten. Vi kan förvänta oss en OLED-skärm med hög uppdateringsfrekvens.

Enligt bilderna kommer den att ha en strömknapp till höger och volymknappar till vänster. Den kommer att ha ett 3,5 mm ljudjack på undersidan tillsammans med en bottenportad högtalare, men vi kan förvänta oss att hörluren kommer att fungera som en sekundär högtalare.

Baksidan kan ha LED-lampor med möjlighet att styras med telefonen, liknande ROG-telefonen. Kameradesignen liknar andra Reno-serietelefoner. Det är inte klart när vi kan förvänta oss telefonen, men OPPO bör snart konkurrera med andra speltelefonserier ASUS ROG, Lenovo Legion, nubia RedMagic och andra.

Källa | Via

Relaterade Artiklar

Back to top button