OPPO Find X3 Pro: Bland de tio bästa mobilerna på marknaden

0 Shares

OPPO Hitta X3 Pro

När vi köper en ny mobil enhet tittar vi alltid på var och en av dess egenskaper. I grund och botten för att vi vill att de ska erbjuda oss de bästa funktionerna, som batteriet, kameran eller skärmen. Och även om det alltid finns fantastiska flaggskepp som vanligtvis är bland de bästa, har OPPO lyckats placera sig i topp 10 av DxOMark enligt detta test som har genomförts på Hitta X3 Pro .

Denna avancerade har överraskat många genom att vara bland de bästa terminalerna på den nuvarande marknaden, inte bara visa upp sitt fantastiska fotografiska utseende, utan också tack vare andra aspekter som dess kraftfulla processor, bland andra funktioner. Får i vissa tester bättre resultat än Apples egen iPhone 12 Pro Max.

OPPOs kamera, dess starkaste sida

I de olika tester som har genomförts på denna modell, har ett där denna modell har stuckit ut mest varit det som har utförts i dess kamera. I den har den lyckats få en poäng på 131, vilket placerar den på sjätte plats på DxOMark. Till och med förbättra resultaten från iPhone 12 Pro Max , eftersom den uppnådde 130 poäng. Dessutom matchar den poängen för den lite mer prisvärda Vivo X50 Pro +.

OPPO Hitta X3 Pro

Inför det senaste OPPO-flaggskeppet kan vi hitta några smartphones som lyckas ha en bättre slutkvalitet, som Xiaomi Mi 11 Ultra, med 143 poäng, och Huawei Mate 40 Pro + med en poäng på 139.

Detta förtar dock inte det asiatiska företaget, som det uppnår ganska solid resultat både i färgen på den tagna bilden och texturen såväl som i den automatiska fokuseringen och bokeh-effekten. Det är därför fotografälskare kommer att kunna uppnå mer levande och behagliga färger, med en bra fånga för detaljer tillsammans med en mer exakt exponering.

Den stora skärmen på Find X3 Pro

Nästa avsnitt där denna OPPO-modell har stuckit ut har varit i dess pekpanel genom att uppnå ett totalpoäng på 88. Tack vare detta resultat har Oppo Find X3 Pro återigen varit bland de 10 bästa enheterna på den nuvarande smartphonemarknaden. Klarar av att knyta an till andra modeller som 12 Pro Max från Apple eller 8 Pro från OnePlus. Det som dessutom har överraskat mest under nämnda test är dess fantastiska touch på panelen samt den goda läsbarheten den erbjuder användaren när de visar de olika innehållen.

0 Shares