OPPO F11 Pro med 48MP bakre kamera och Super Night-läge närmar sig lanseringen av Indien

Nära K1, en prisvärd telefon med en fingeravtryckssensor och AMOLED-skärm, har Oppo tillkännagett en annan telefon för Indien – F11 pro. Enligt ett officiellt pressmeddelande kommer den nya F-serien telefonen att använda en 48MP kamera och belyser ett nytt Super Night Mode.

LÄS OCH: Så här kan du få Oppo K1 effektivt gratis

OPPO F11 Pro påstådda funktioner

Så, som du redan har läst, skulle OPPO också gå ombord på 48MP-vagnen. Liksom den senaste mani av Xiaomis Redmi Note 7, kan detta också skryta med en ultra-mega-upplösning smartphone med pixel binning stöd. Det betyder att den slutliga utgången kan vara 12 MP-skott.

LÄS OCH: Vivos iQOO-undermärke tillkännages; Smartphone lansering på korten

Telefonen kan bära Samsung ISOCELL GM1- eller Sony IMX586-sensor och som inlägget framhäver skulle de kunna producera “Briljanta porträtt i svagt ljus”. Oppo säger också att det kommer att finnas ett Super Night-läge som kommer att drivas av en AI-motor, Ultra Clear Engine, Falcon Heavy-motor och vad inte. Poängen är, precis som nattlägena på Honor- och Vivo-telefoner, kommer det att kunna onaturligt lysa upp bilder som klickats i mörker och förneka handvibrationer utan att du behöver montera det på ett stativ.

Det finns ingen uppdatering på den sekundära sensorn, men det kan vara en djupgivare. Och ja, en LED-blixt syns också i teasern. När det gäller fronten föreslår rykten en selfie-shooter på 32 MP.

Andra hårdvaruspecifikationer kan inkludera en avancerad MediaTek SoC i kombination med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme, förmodligen utbyggbart. Ja, det här kan vara en kraftfull enhet och vi förväntar oss att den packas upp i början av mars.

Enligt en färsk rapport har Realme överträffat OPPO för att ta det fjärde största indiska smarttelefonmärket. Låt oss se om de kommande enheterna kan få tillräckligt med dragkraft för att vända bordet.

Relaterade Artiklar

Back to top button