OPPO Enco Buds med Bluetooth 5.2, spelläge med låg latens, upp till 24 timmars total batteritid lanseras i Indien den 8 september

0 Shares

Efter att ha lanserat OPPO Enco W31 och W51 ANC hörsnäckor och Enco W11 öronsnäckor i Indien förra året, är OPPO redo att lansera OPPO Enco Buds, företagets budgetmässiga äkta trådlösa hörsnäckor i Indien den 8 september. Det lovar otrolig batteriupplevelse och kristallklart, konsertliknande ljud, och företaget säger att dessa är byggda för konsumenter som vill uppgradera till riktigt trådlösa hörlurar för första gången.

Fodralet har ett stort batteri som lovar upp till 24 timmars musikspelning. På en enda laddning erbjuder Enco Buds upp till 6 timmars musiklyssning. Dessutom har Enco Buds en smart algoritm som möjliggör Intelligent Call Noise Reduction för att isolera din röst från bakgrundsljud för störningar-free telefonsamtal.

Hörsnäckorna introducerades nyligen på vissa marknader som bekräftar 80ms spelläge med låg latens, Bluetooth 5.2 med AAC-kod och IP54 damm- och vattentäta klassificeringar för hörsnäckorna.

Vi borde veta priset och försäljningsdatumet för öronsnäckorna i Indien när de lanseras den 8 september.

0 Shares