Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

OPPO A78 Unboxing och första intryck

OPPO har precis lanserat A78, företagets senaste 4G-smarttelefon, i Indien. Efterföljaren till förra årets A77 får flera uppgraderingar när det kommer till display, SoC, snabbladdning och mycket mer. Detta kommer efter lanseringen av A78 5G-modellen tidigare i år. Kolla in de första intrycken.

Boxens innehåll

  • OPPO A78 8GB + 128GB i Aqua Green färg
  • 67W SuperVOOC snabbladdare
  • USB Typ-A till Type-C-kabel
  • SIM Ejector Tool
  • Snabb guide
  • Säkerhetsguide
  • Klart skyddsfodral

OPPO A78 har en 6,43-tums FHD+ Fluid AMOLED-skärm med 90Hz uppdateringsfrekvens som vi hade sett i flera telefoner. Den har även HDR-stöd för Amazon Prime Video. Eftersom den har upp till 600 nits toppljusstyrka är skärmen ljus även utomhus.

Den har en 8-megapixelkamera i det övre vänstra hörnet. Hörsnäckan finns på den övre kanten och fungerar som en sekundär högtalare.

Telefonen har en fingeravtrycksläsare på skärmen och du kan se något tjockare ramar under skärmen.

Drivs av Snapdragon 680 SoC, telefonen har 8 GB LPDDR4x RAM med upp till 8 GB virtuellt RAM och 128 GB UFS 2.2-lagring. Den kör Android 13 med ColorOS 13.1.

Strömknappen och volymknapparna finns till höger. Den dedikerade dubbla SIM- och microSD-kortplatsen finns till vänster. 3,5 mm ljudjacket, primärmikrofonen, USB Type-C-porten och högtalargrillen är fullproppade i botten. Telefonen har ingen sekundär mikrofon på toppen.

Telefonen har dubbla bakre kamera som inkluderar en 50 MP huvudkamera och en 2 MP sekundär djupsensor. Den har stöd för 1080p videoinspelning med både främre och bakre kameror. Önskar att telefonen hade en ultrabred kamera. Kolla in några kameraprover.

Aqua Sea Green som vi har är inspirerad av glittrande sjöar och tropiska hav, och Dimdimman går utöver rent svart och lägger till tredimensionellt djup från de mörka molnen på himlen och sjöar som glittrar på natten, sa företaget.

Telefonen har samma, 5000mAh batteri från A77, men den uppgraderar 33W snabbladdning till 67W SuperVOOC-laddning som kan ladda upp till 100% på cirka 45 minuter.

OPPO A77 är prissatt till Rs. 17 499 och är tillgängliga från butiker med bankerbjudanden.