Online Translator: de bästa alternativen till Google Translator

Många människor behöver ständigt använda en online översättare dagligen kan detta bero på arbete eller resor. När det kommer till detta är förstahandsvalet alltid Google Translate, dock är det inte alla som är nöjda med det eller vill bara testa något annat. I den här artikeln visar vi dig 7 gratis alternativ till Översätt.

I den här artikeln hittar du:

Välj din nya onlineöversättare

1. Microsoft Translator

Microsoft translator är ett bra onlineöversättaralternativ

Microsoft Translator har olika versioner, personliga och affärsmässiga. Den är tillgänglig för Windows, iOS och Android. Översättaren arbetar med många intressanta funktioner, den översätter bilder, skärmdumpar, texter och utför röstöversättningar för mer än 60 språk. Det bästa av allt är att du kan använda allt offline.

Med stor lätthet och bekvämlighet kan du skriva en text, säga något eller ta en bild av det du vill översätta. Och eftersom det är en Microsoft-applikation har den integration med andra program som Office och Skype. Om du översätter mycket sparar Microsoft Translator dina resultat så att du kan hänvisa till dem när du vill.

2. iTranslate

iTranslate fungerar inte bara på Apple-enheter

Det är inte för att programmet heter iTranslate som det bara fungerar med Apple-enheter, det är faktiskt inte ens utvecklat av Apple. iTranslate skapades av Sonico Mobile och kan hjälpa dig att översätta texter, hela webbplatser och se alternativa betydelser av översatta ord.

Det fungerar på Windows, iOS, Mac, Android och Kindle Fire-enheter. Utöver dessa fantastiska funktioner kan du använda gestkontroller och till och med översätta kinesiska tecken till fullt läsbara ord på ditt språk. Använd det här programmet nu och skriv eller säg upp de texter du vill översätta.

3. Tungan

Linguee är en enkel och lättsam webbplats.

En av de äldsta här är Linguee, skapad 2009, den hjälper dig att översätta ord och meningar från hela stycken, och den fungerar på över 25 dialekter. I tider när ditt internet är nere kan du använda den här översättaren helt offline.

Precis som den tidigare översättaren visar den dig olika fraser med alternativa betydelser. Så när du översätter din text kommer den inte att göra något meningslöst eller ur sitt sammanhang. En intressant sak är att den här mjukvaran är den mest använda av advokatbyråer i Europa, så de har säkert ett bra godkännande.

4. Babylon översättare

Babylon en av de stora översättningsledarna

Babylon är en av världens översättningsledare. Den har en uppsättning av 1 700 ordlistor och flerspråkiga ordböcker. Han har över 19 års erfarenhet och ger mycket exakta resultat med hjälp av uppslagsverk och ordböcker.

En innovativ och intressant sak med det är möjligheten att översätta Office-dokument utan att ändra originalformatet. Du behöver inte kopiera och klistra in text eller öppna och stänga nya skärmar, du kan översätta alla dina saker med bara ett klick. Översättningen görs utan begränsning på över 77 språk, från engelska till holländska.

5. Omvänd översättning

Omvänd översättning är ett bra alternativ för dig

Omvänd översättning är en annan översättare som kan hjälpa dig. Utvecklad av Softissimo är den betrodd och används av över 6 miljoner människor världen över. Den översätter inte bara, den lär dig om ord och uttryck och skapar texter som är helt vettiga. Översätt din text till språk som engelska, franska, tyska, spanska, polska, hebreiska, italienska, arabiska och mer.

När du skriver text föreslår programmet idiom och suggestiva ord för dig. En annan mycket intressant sak är att du kan dela dina översättningar med andra via e-post, Twitter, Facebook, etc. Det här programmet är verkligen ett bra alternativ till Google Translate, som hjälper ditt uttal och tal.

6. TripLingo Translator

om du reser mycket är tredubbling något för dig

TripLing är en onlineöversättare för människor som reser mycket. Du kan lära dig viktiga fraser, översätta röstanteckningar, få kontakt med en onlineöversättare live och till och med erbjuda en snabbkurs om den lokala kulturen där du befinner dig.

Det är möjligt att översätta röst och text till mer än 42 språk. En riktigt cool sak som folk bara kommer ihåg i nödsituationer är säkerhetsnumren för varje land, som polisen eller brandnummer.

Denna översättare hjälper dig att veta detta från det land där du är baserad. Som sådan är den komplett och perfekt för resenärer.

7. MemSource

Memsource kan hjälpa ditt företag

Memsource har sin skillnad jämfört med andra. Han är en onlineöversättare som arbetar säkert i molnet. Med den är det möjligt att översätta hela filer från många olika dialekter. Denna onlineöversättare används mest av stora företag och byråer som använder översättning mycket.

För dig som arbetar med detta kan denna nätöversättare hjälpa dig. Det ökar din produktivitet, noggrannhet och accelererar dina leveransprocesser till affärskrav.

avslutande

Nu känner du till några alternativ till Google Translate, och du kommer definitivt att vilja prova några av dem. Vilket av alternativen vi har sett gillade du mest? Vilken kommer du att använda först? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button