OnePlus tvÄ lÀckor inför slÀppdatum

0 Shares

Hela sommaren och sÄ lÄngt tillbaka som i början av mars har rapporter och rykten svÀvt om den helt nya OnePlus Two-smarttelefonen. En enhet ryktas att ta pÄ eller slÄ Galaxy S6, iPhone 6s, LG G4 och mer. Men idag, strax före det ryktade lanseringsdatumet, har telefonen lÀckt ut helt.

Under den senaste mÄnaden har företaget retat specifikationer och aspekter av enheten en i taget. Avslöjar 8-kÀrnprocessorn, en imponerande kamera, fingeravtryckslÀsare och att den kommer att vara mindre Àn förra Ärets modell men har samma stora och ljusa 5,5-tumsskÀrm. Men idag har alla rykten vilats.

LĂ€s: OnePlus 2-version: 5 viktiga detaljer

OnePlus Àr ett relativt okÀnt varumÀrke som hade en slumpmÀssigt framgÄngsrik smartphone förra Äret, OnePlus One som sÀljs för endast 299 dollar men tog pÄ sig de flesta av flaggskeppet pÄ $ 600 smartphones pÄ marknaden. HÀr 2015 har de nÄgot Ànnu bÀttre pÄ gÄng, och nu vet vi hur det ser ut.

oneplus-2

PÄ samma sÀtt som FCC i USA har den helt nya OnePlus Two-smarttelefonen upptÀckts pÄ den kinesiska trÄdlösa regulatorns webbplats Tenaa. Och medan vi fortfarande inte har alla detaljer och specifikationer för telefonen Ànnu, gav denna lÀcka oss vÄr första titt pÄ telefonens faktiska hÄrdvara. Den slutliga designen Àr vad du ser ovan.

Före denna lÀcka Àr allt vi har haft rykten och konceptbilder som uppenbarligen inte var den verkliga affÀren, och en bild som OnePlus slÀppte sjÀlva och hÀvdade att OnePlus Two gömde sig under enheten frÄn förra Äret. FöreslÄr att den hade samma stora 5,5-tums skÀrm men att företaget slankade designen och ramarna för att göra den mer bÀrbar och lÀttare att hÄlla.

Vad vi ser ovan Àr vÄr första faktiska titt pÄ helt nya OnePlus Two, om bilden Àr korrekt. Den kommer i samma fantastiska (du mÄste anvÀnda den, för att verkligen njuta av den) Sandsten Svart fÀrg, med en mycket unik konsistens som anvÀndarna Àlskade. MÀrkligt nog pÄ botten verkar telefonen ha en fysisk hemknapp, mycket lik Galaxy S6, som sannolikt kommer att hysa fingeravtrycksskannern för förbÀttrad sÀkerhet, enklare inloggningar och Android Pay senare i Är.

scanner_Forum

OnePlus hĂ€vdar att “TvĂ„” kommer att ha en blixtsnabb och exakt fingeravtryckssensor. En som Ă€r bĂ€ttre Ă€n TouchID pĂ„ iPhone och snabbare Ă€n Galaxy S6. Ganska djĂ€rva pĂ„stĂ„enden frĂ„n den relativt okĂ€nda tillverkaren.

Det verkar som om de har dödat de kapacitiva peksknapparna som originalet, eller HTC One M9, och istÀllet har skÀrmknappar eller hÄrdvaruknappar till vÀnster och höger om hemknappen, liknande en Samsung-smartphone. NÀr vi tittar pÄ den lÀckta bilden ser vi ocksÄ vad som verkar vara volym upp / ned och strömbrytaren till höger, med en dedikerad kameraslutarknapp (eller en micro-SD-kortplats) pÄ vÀnster kant för att styra den förbÀttrade 16 megapixelkameran.

OnePlus Two Specs

  • 5,5-tums 2560 x 1440 Quad-HD-skĂ€rm (eller 5,7-tums)
  • 8-kĂ€rnig processor med 4 GB RAM-minne
  • Android 5.1 Lollipop med Oxygen OS
  • USB Type-C-kontakt för laddning och synkronisering
  • FingeravtryckslĂ€sare
  • 13 eller 16 megapixelkamera och 8mp framkamera
  • 3300 mAh batteri
  • Anpassade ryggar inklusive sandsten, Kevlar, trĂ€ och mer

Att döma av fotot verkar den hÀr enheten ha en 5,5-tums skÀrm, och om den Àr korrekt kan den ha nÄgon form av autofokus under laser, som liknar LG G4. För att inte tala om den dubbla LED-blixt ovanför linsen.

Bilden bekrÀftar ocksÄ att baksidan kommer att vara avtagbar, vilket hjÀlper till med anpassning, för att inte tala om ett avtagbart batteri och en micro-SD-kortplats för utbyggbar lagring.

Av det vi ser ser det ut som att helt nya OnePlus Two kommer att vara en blandning mellan den ursprungliga OnePlus, LG G4 och Galaxy S6. Det officiella lanseringsdatumet Àr instÀllt pÄ den 27 juli, sÄ vi vet snart alla detaljer, priser och slÀppdatum.

0 Shares