OnePlus tillkännager “djupare integrationer” med OPPO

OnePlus har meddelat att företaget snart kommer att integrera mer av sina organisatoriska resurser med sitt moderbolag, OPPO, för att effektivisera verksamheten och producera bättre produkter. I ett blogginlägg förklarade Pete Lau, VD för OnePlus hur de två företagen kommer att sammanföra många team inom företagen och slå samman och dela resurser.

Sedan dess har Pete Lau redan övervakat produktstrategin i både OnePlus och OPPO. Så det är ingen överraskning att beslutet togs att föra de två företagen närmare varandra och dela resurser.

I blogginlägget sa han:

Som många av er vet tog jag förra året på mig några ytterligare ansvarsområden för att övervaka produktstrategin för både OnePlus och OPPO. Sedan dess har vi integrerat ett antal av våra team tillsammans med OPPO för att bättre effektivisera vår verksamhet och dra nytta av ytterligare delade resurser. Efter att ha sett positiva effekter från dessa förändringar har vi beslutat att ytterligare integrera vår organisation med OPPO.

En av fördelarna med denna integration som Pete Lau lyfte fram var möjligheten att ge snabbare och mer stabila programuppdateringar för OnePlus-användare. Det här är definitivt ett område där OnePlus har kämpat på sistone, och det skulle vara fantastiskt att se några förbättringar.

OnePlus-varumärket kommer dock att fortsätta att fungera självständigt. Även efter integrationen kommer företaget fortsätta att lansera OnePlus-produkter, hålla evenemang och interagera med OnePlus-communityt precis som tidigare.

Relaterade Artiklar

Back to top button