Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

OnePlus-telefoner som kommer att uppdateras till OxygenOS 14

OxygenOS 14, den efterlängtade systemuppdateringen för OnePlus mobila enheter, förväntas släppas inom en snar framtid. Även om det inte finns någon officiell information tillgänglig om denna version ännu, har rykten redan börjat cirkulera på internet. Som ett resultat har en lista över kompatibla enheter som kommer att ta emot uppdateringen dykt upp. Är du nyfiken på om din enhet ingår?

Medan Android 14 har fått mycket uppmärksamhet, arbetar tillverkare samtidigt med sina egna anpassade användargränssnitt för att leverera en unik och distinkt upplevelse. OxygenOS 14 är särskilt populärt på grund av dess omfattande utbud av funktioner och verktyg. I det här inlägget kommer vi att dela den senaste informationen som har kommit fram om OxygenOS 14 och dess spännande erbjudanden.

oneplus-oxygenos-14

OnePlus-telefoner som kommer att uppdateras till OxygenOS 14

Enligt en lista som delas av MySmartPrice-kollegor förväntas följande OnePlus-telefoner få OxygenOS 14-uppdateringen. Observera att den här listan är inofficiell och baserad på läckor och det kinesiska företagets programvarupolicy, så det kan finnas små variationer i den slutliga listan:

  • OnePlus 11
  • OnePlus 10 Pro
  • OnePlus 10T
  • OnePlus 9
  • OnePlus 9Pro
  • OnePlus North 2T
  • OnePlus Nord CE 2 Lite
  • OnePlus North 3
  • OnePlus Nord CE 3 Lite

mest eftertraktade oneplus 2023

Det är värt att nämna att medan nyare OnePlus-enheter ingår i uppdateringen, tappar äldre modeller som OnePlus 8 gradvis uppdateringsstöd. Utplaceringen av OxygenOS 14 förväntas börja med märkets flaggskeppsenhet, OnePlus 11, följt av andra avancerade smartphones innan de når de mer prisvärda alternativen.

När det gäller releasedatumet för OxygenOS 14 finns det ingen officiell information ännu. Baserat på tidigare års mönster kan man dock dra slutsatsen att uppdateringen kommer att sammanfalla med lanseringen av den nya flaggskeppsenheten, OnePlus 12, troligen i augusti. Det är viktigt att notera att den här versionen initialt kommer att vara den kinesiska ROM-skivan, så användare i Spanien och andra regioner kan uppleva en liten fördröjning när de tar emot uppdateringen.

Möjliga nya funktioner i versionen

Tillsammans med listan över kompatibla enheter har några anmärkningsvärda funktioner och ändringar avslöjats för OxygenOS 14, den nya versionen av OnePlus anpassningslager. Här är nyckelfunktionerna som användare av de nämnda enheterna kan se fram emot:

1. Snabb parning: Även om den här funktionen har varit tillgänglig på Pixel-telefoner, tar OxygenOS 14 den till OnePlus-smarttelefoner. Med snabb parning kan användare enkelt ansluta sina mobila enheter till andra kompatibla enheter med bara en knapptryckning.

2. Förbättrad Material You Integration: OxygenOS 14 kommer att ha förbättrad integration med Material You-designspråket, som är flaggskeppsfunktionen i Android 12. Detta innebär att gränssnittet kommer att vara mer anpassat för att extrahera färger från tapeten och applicera dem i hela systemet för en sammanhållen och personlig användare erfarenhet.

3. Emoji bakgrunder: En av de spännande överraskningarna med Android 14 är möjligheten att skapa unika bakgrundsbilder med en specifik färgpalett och en kombination av emojis. OxygenOS 14 kommer att inkorporera den här funktionen, så att användare kan skapa visuellt tilltalande bakgrundsbilder baserat på deras föredragna färgscheman och utvalda emojis.

Det här är bara några av de anmärkningsvärda förändringarna som kommer till OxygenOS 14, som förbättrar användarupplevelsen och introducerar nya anpassningsalternativ för OnePlus-smarttelefonanvändare.