Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

OnePlus slutför efter 3 år uppdateringarna av OnePlus 3 och 3T

En av OnePlus mest framgångsrika enheter har nog varit modellen OnePlus 3 och 3T. Båda smartphones lanserades 2016, och till denna dag har de fortsatt att ta emot mjukvaruuppdateringar som angavs vid lanseringen.

I denna tid hade företag som Samsung, HTC, LG, Sony och Motorola, i princip nästan alla märken, svårt att uppdatera sina telefoner i tid. Många modeller lämnades i glömska, men OnePlus hade andra planer för sin storsäljare.

OnePlus 3 och 3T kommer att sluta ta emot uppdateringar

Det kinesiska företaget var en liten startup vad gäller uppdateringar 2016, detta förslag kom efter en misslyckad OnePlus 2, och var tvungen att sätta OnePlus 3 på framgångsstegen.

oneplus-3-android-pie

OnePlus lovade 2 stora Android-plattformsuppdateringar och 3 år av säkerhetsuppdateringar för OnePlus 3 och OnePlus 3T (den senare, släpptes 6 månader efter utgivningen av den förra). Enligt OnePlus programvaruunderhållsschema kommer säkerhetsuppdateringen från oktober 2019 för OnePlus 3 och 3T att vara den sista planerade uppdateringen för dessa två modeller.

Dessa telefoner har för närvarande Android Pie och de kommer inte att få några fler Android-versionsuppdateringar, vilket betyder att de är slut på Android 10. OnePlus har gjort ett bra jobb med att leverera 3 år av säkerhetsuppdateringar till telefonerna, vilket bevisar att det är möjligt. Den sista uppdateringen kommer att rullas ut i etapper, så håll utkik.

» Det kommer att intressera dig: Vilka telefoner kommer att uppdateras till Android 10? Det här är hela listan

Detta är en läxa för andra smartphoneföretag, även om OnePlus bara har begränsade modeller i sin katalog och kan på ett hållbart sätt kontrollera mjukvaruutvecklingen. Dessutom har företaget lovat annat 3 år av uppdateringar inom smartTV-sektorn med din nya OnePlus TV som släpps snart.

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.