Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

OnePlus Nord 3 kan vara OnePlus nya mellanklasserbjudande

Ämne: OnePlus Nord 3 kan vara OnePlus nya mellanklasserbjudande

OnePlus, efter att ha kickstartat 2023 med en flaggskeppsenhet, är redo att göra ett intryck även i sektionen för prisvärda smartphones. Nya rykten tyder på att OnePlus Nord 3 redan testas för den indiska marknaden, och enheten kan ta sig till landet senast i juni 2023. En rapport från MySmartPrice antydde att telefonen har fått kodnamnet Larry. Ändå finns det ingen specifik information tillgänglig om det officiella lanseringsdatumet för smartphonen.

Det finns bara en begränsad mängd information tillgänglig på internet angående smarttelefonens specifikationer och funktioner. Hittills vet vi bara att smarttelefonen kommer att levereras med en FHD+ AMOLED-skärm tillsammans med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Dessutom kan vi också få se ett trippelt bakre kamerasystem i enheten, inklusive en 50MP primär shooter.

Den kommer att fungera på operativsystemet Android 12 och stödja 5G-anslutning. Men med tanke på att alla andra mellanklassare erbjuder operativsystemet Android 13 i sina senaste smartphones, kan OnePlus också göra detsamma. Medan batterikapaciteten för smarttelefonen fortfarande är skyddad kan vi få se 80W snabbladdningsstöd som kommer att fylla enheten på mindre än en timme.

Kan OnePlus Nord 3 göra underverk för OnePlus?

Här kommer den stora frågan, kommer OnePlus Nord 3 att kunna slå igenom i smartphonesegmentet i mellanklassen? Tja, svaret på detsamma är ja, bara om enheten levererar något som andra alternativ går miste om. Till exempel, om enheten lanseras till en prisnivå nära 30 000 Rs, måste den för att överträffa andra inkludera en kraftfull Snapdragon-processor som Snapdragon 888-processorn eller Snapdragon 7 Gen 1-processorn. Bortsett från det kommer varningsreglagets frånvaro eller närvaro också att spela en stor roll.