OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition med 12 GB RAM, 256 GB lagring lanseras i Indien för Rs. 37999

Uppdatering – 15 november 2021: OnePlus har lanserat Nord 2 x PAC-MAN Edition i Indien, efter att den tillkännagavs förra veckan. Den har en baksida som lyser i mörkret, kommer med roliga spel, utmaningar och exklusivt PAC-MAN-innehåll.

OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition har ett bakstycke med dubbla filmer med designestetik. För den yttersta filmen kombineras OnePlus designstil av enkelhet och elegans med signatur PAC-MAN-element – ​​som spelets ikoniska PAC-DOTS och PAC-MAN själv.

För den innersta filmen har specialutgåvan enheten en glänsande fosforescerande design som lyser i mörkret för att avslöja en neonlabyrint inspirerad av PAC-MAN. OnePlus- och Nord-element är integrerade i labyrinten.

OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition har klassiska ikoner som har översynats med en rolig pixlad estetik inspirerad av lo-fi-videospel. Den kommer också med anpassade statiska och dynamiska bakgrundsbilder, som visar olika stadier av PAC-MANs resa in i OnePlus-universum. Som en hyllning till det intuitiva spelandet av PAC-MAN kommer användare att behöva slutföra utmaningar på själva enheten för att låsa upp flera dolda bakgrundsbilder.

Annat PAC-MAN-innehåll på enheten inkluderar ett anpassat kamerafilter, anpassade animationer och spelet PAC-MAN 256 förinstallerat. Slutligen finns det upplåsbart PAC-MAN-innehåll som ringsignaler, fotoklistermärken och mer. Allt detta kan låsas upp genom att slutföra utmaningar på själva OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition.

OnePlus Nord 2 × PAC-MAN Edition kommer med samma specifikationer som Nord 2.

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition kommer med en DIY PAC-MAN-telefonhållare, med populära karaktärer från arkadklassikern. Hållarens design är inspirerad av den berömda Penrose-trappan och symboliserar PAC-MANs ikoniska spelslinga.

Tidigare: Efter läckor och teasers har OnePlus officiellt lanserat OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition. Detta har ett nytt bakstycke med en dubbelfilmsdesign med fosforescerande bläck applicerat på dess innersta film som gör att enheten lyser i mörkret och visar upp en labyrint inspirerad av det klassiska spelet.

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition har spel, utmaningar och massor av exklusivt (och gömt) PAC-MAN-innehåll, och företaget säger att du måste låsa upp dem.

OnePlus sa att det kommer att dela mer information om OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition under de kommande dagarna, så vi har inte renderingarna eller specifikationen för telefonen ännu.

Hur får man OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition?

Du kan delta i PAC-MAN-tävlingen på oneplus.com som kräver att du får tillräckligt hög poäng på 48 timmar för att ha en chans att vinna enheten. Företaget ger bort tre telefoner totalt, tillsammans med en free ett par OnePlus Buds Z.

I 72-timmarsutmaningen från fredagen den 12 november till måndagen den 15 november kommer den att ge bort koder för att beställa enheten. Alla som vinner en tidig åtkomstkod får också en free ett par OnePlus Buds Z om de beställer enheten.

Tävlingen är endast öppen för dem som bor i Europa eller Indien.

Prissättning och tillgänglighet

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition kommer att säljas i en enda 12GB RAM och 256GB lagringsvariant, prissatt till Rs. 37 999. Den kommer att säljas på Amazon.in från och med imorgon den 16 november. Köpare får också Rs. 2000 rabatt med kuponger under en begränsad period. Citibank-användare kan få en omedelbar bankrabatt för Rs. 1000 och en rabatt på Rs. 1250 på 3 och 6-månaders EMI-alternativ. Konsumenter kan också få 3 månaders Spotify Premium för free vid köp av deras OnePlus Nord 2 x PAC-MAN. De kan utnyttja detta erbjudande genom deras Red Cable Club-plattform.

Kunderna som köper OnePlus Nord 2 x PAC-MAN-utgåvan smartphone kan få en free OnePlus Nord 2 x PAC-MAN telefonhållare. Gå med i Red Cable Club (RCC)-medlemskap på telefonen, gå till “Förmånscenter” på medlemssidan (i enhetsinställningar) och få kupongen. Denna kupong kan användas för att köpa telefonhållaren från oneplus.in

I en kommentar till lanseringen sa Pete Lau, grundare av OnePlus:

OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition bekräftar OnePlus engagemang för att leverera uppfriskande, meningsfulla upplevelser till vår ständigt växande community. OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition kommer med alla de otroliga funktioner som vårt community älskade med den vanliga Nord 2, men levererar dem i ett sakkunnigt utformat, helt anpassat paket som hyllar videospelsikonen PAC-MAN.

Relaterade Artiklar

Back to top button