OnePlus Nord 2 Pac-Man Special Edition-smarttelefon sägs lanseras snart

0 Shares

OnePlus lanserade smarttelefonen Nord 2 i Grey Sierra, Blue Haze och Indien-exklusiv Green Wood-färg med läderliknande finish redan i juli. Enligt den pålitliga OnePlus-läckaren Max J på Twitter planerar företaget att snart lansera en Pac-Man-tema Special Edition Nord 2-smarttelefon.

Detta kommer efter att XDA upptäckte ett nytt klocktema på låsskärmen med gul text och Pac-Man-spökets ögon i OnePlus Launcher v5.2.34-teardown som släpptes med OxygenOS A.11-uppdateringen för Nord 2.

Den har också Pac-Man 256-appen i OnePlus-mappen på standardstartskärmen och Pac-Man låser upp fingeravtrycksanimering. SystemUI APK har också strängar som tipsar om en speciell Pac-Man Always on Display-klocka och stöd för trådlös laddning. En ny sträng i Inställningar APK antyder Snapdragon 778G SoC för telefonen istället för Dimensity 1200-AI SoC, så det kan vara billigare.

Det har gått nästan ett år sedan lanseringen av OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition-smarttelefon, så vi kan förvänta oss den nya Nord 2 Pac-Man Edition någon gång i november.

Källa 1, 2

0 Shares