OnePlus Nord 2 och de flesta av dess funktioner läckte ut på nätet

0 Shares

OnePlus Nord 2

Nu när CE-versionen har lanserats globalt är alla ögon riktade mot efterföljaren till den ursprungliga OnePlus Nord, en attraktivt prissatt mellanklass som har gett varumärket goda intäkter vart den än har sålts. De OnePlus Nord 2 5G har setts av några riktmärken som upptäckte dess största hemlighet, Qualcomms “passering” för sin processor.

OnePlus Nord 2 förväntas lanseras globalt under de kommande veckorna, även om vi fortfarande inte har något specifikt datum satt av varumärket. Nu, med de senaste läckorna om telefonen på bordet, är huvudslutsatsen vi nådde att smarttelefonen kommer att vara den första i OnePlus-katalogen till vända ryggen åt Qualcomm och dess Snapdragon-processorer till förmån för MediaTek.

Adjö Qualcomm, hej MediaTek

En ny läcka bekräftar att OnePlus Nord 2 kommer att inrymma MediaTeks Dimensity 1200-chipset. På så sätt fortsätter processorföretaget att växa inom ett område som tidigare dominerats av Qualcomm och som visar på den goda prestanda som chipsettillverkarens Dimensity-processorlinje erbjuder.

Så ja, OnePlus Nord 2 kommer verkligen att köras på MediaTek Dimensity 1200-processorn. Har upptäckt 8GB RAM-varianten av enheten på AI Benchmarking-plattformen. Känna free att retweeta. #OnePlus #OnePlusNord2 https://t.co/UhWhISPEiiBild

Mukul Sharma har gett “tipset” för att hitta smarttelefonen på AI Benchmarking-plattformen. Riktmärket bekräftar MediaTek Dimensity 1200-processorn, förutom 8 GB RAM, så det är att tänka sig att vi även kommer att ha en baslagring på 128 GB. På så sätt skulle det bekräftas att Nord 2 kommer att bli den första OnePlus-telefonen som når butiker med ett MediaTek-chipset.

Närmare bestämt detta Mått 1200 presenterades i januari och för närvarande finns det några andra smartphones som körs med denna styrkrets, till exempel Realme X7 Max eller Poco F3 GT, telefoner som vi ännu inte kan köpa i Spanien men som har den här processorn. Mått 1200 i hennes tarmar.

Det är en processor som är konfigurerad med 8 kärnor, uppdelad i en Ultra Arm Cortex-A78 med 3GHz klockhastighet, tre Arm Cortex-A78 Super-kärnor med 2,6GHz klockhastighet och fyra effektiva Arm Cortex-kärnor. -A55, som arbetar med en frekvens på 2GHz. Den är också kompatibel med ett brett utbud av 5G-band och erbjuder fantastisk prestanda utan att tvinga varumärket att ådra sig stora kostnader.

OnePlus Nord 2 5G förväntas se dagens ljus under de kommande veckorna, före slutet av sommaren, men det finns inget specifikt datum för dess officiella lansering.

0 Shares