Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

OnePlus Concept One, den första hopfällbara smartphonen för CES 2020

För några veckor sedan, företaget OnePlus meddelade att man förbereder ett speciellt evenemang för CES 2020 i Las Vegas, som hölls i början av januari. Nu tyder vissa rapporter på det Det kan vara den första hopfällbara telefonen från OnePlus: skulle kallas OnePlus Concept One.

För tillfället har inga bilder på designen av denna nya hopfällbara läckage läckt, som kommer att läggas till de som redan finns från andra företag, men vi känner till en del relevanta data om detta första koncept.

OnePlus Concept One, detta skulle vara den första vikningen av det kinesiska företaget

Efter en lång väntan på att få se de första hopfällbara smartphones, verkar det som att vi så småningom går in i en ny era inom mobiltelefonbranschen: hopfällbara telefoner. Detta har blivit verklighet 2019, med marknadslanseringen av Samsung Galaxy Fold och den Huawei MateX. Nu verkar det som att det är OnePlus tur att göra ett framträdande på detta område.

oneplus-smartphones

väl det är sant det båda företagen har haft problem med sin design och de har behövt skjutas upp i flera månader innan de slutligen släpps ut på marknaden. Nyligen har Motorola presenterat sin Moto Razr men andra märken som Xioami, Oppo och TCL arbetar också mot denna väg.

En rapport av om kommande mobiltelefonmeddelanden på CES 2020 säger:

De lämnar oss inte många detaljer om vad OnePlus skulle ha förberett för sin första hopfällbara telefon. Det är inte orimligt, eftersom företaget har utmanat de största tillverkarna med sina mest prisvärda smartphones. Vi kunde se en billigare hopfällbar telefon, till och med än Motorolas.

OnePlus-7-Pro

OnePlus är inte rädd för någonting, med ankomsten av 5G-nätverk har velat vara en av de första tillverkarna som gick med och har gjort det i år med sitt sortiment One Plus 7 och senare. Företaget vill konkurrera och vara marknadsledare, OnePlus filosofi är att göra bästa möjliga telefon riktad mot något premium.

Det asiatiska företaget tillhör ett stort konglomerat av varumärken som Oppo, Vivo, Realme, etc. så de har tillgång till en stor mängd material för att kunna forma en smartphone som lever upp till det de letar efter.

Ja verkligen, OnePlus Concept One kanske inte släpps. Det betyder att det bara skulle vara ett koncept så att allmänheten kan se vad de kan, men det skulle inte nå slutkonsumenternas händer.

oneplus-8-pro-render

Men låt oss hoppas att få se det nya OnePlus 8 Pro som har läckt ut flera gånger. Även nämnda smartphone kan komma med en “Lite” -version. Vi måste vänta på CES 2020 för att verkligen se vad OnePlus-företaget har förberett.

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.