OnePlus 9RT India lansering, OPPO Find N Price 😼, Rollable Watch Coming, PUBG Free đŸ€©,Moto G51-#TTN1218

Priserna för flaggskeppstelefoner Àr högre Àn nÄgonsin, och det Àr osannolikt att de nÄgonsin kommer att komma tillbaka. De absolut premiumtelefonerna, som Apple iPhone 13 Pro Max och Samsung Galaxy S22 Ultra, kostar nu lÄngt över $1 000, eller ungefÀr priset för en bra bÀrbar dator. Men nÀr taket blir högre har enheter i det mer rimliga intervallet $600 till $800 blivit Ànnu mer kapabla. Faktum Àr att vÄrt val för den bÀsta telefonen totalt sett Àr Apple iPhone 13 $ 829, och Googles Pixel 6 som ingÄr hÀr Àr prissatt mer som en mellanklassenhet Àn ett komplett flaggskepp.

Det finns Ànnu fler goda nyheter: Hot Flagship Fall Àr precis runt hörnet, och mÄnga av modellerna som visas hÀr kommer snart att ersÀttas med nÀsta generation. Det betyder att det Àr högsÀsong för telefonerbjudanden, sÄ du kanske kan fÄ tag pÄ en av de utgÄende modellerna till ett bra pris om du har tur.

En bra anledning att spendera sÄ mycket pÄ en telefon Àr att gÄ sÄ lÀnge som möjligt innan du mÄste köpa en ny. Alla enheter som visas hÀr har fantastiska kameror, snygga skÀrmar, bra batteritid och Àr tillrÀckligt snabba för att hÄlla jÀmna steg med din dag till dag. De kommer ocksÄ i allmÀnhet att fÄ fler Är av mjukvaruuppdateringar Àn billigare telefoner: tre Är Àr ett absolut minimum hÀr, och fem Àr vanligt. Att vÀlja rÀtt telefon Àr mest en frÄga om preferenser. Hitta den som passar dig bÀst och du kommer att belönas med mÄnga Ärs anvÀndning innan det Àr dags att börja handla pÄ telefonen igen.

OnePlus 9RT India lansering, OPPO Find N Price 😼, Rollable Watch Coming, PUBG Free đŸ€©,Moto G51-#TTN1218
Hej vĂ€nner VĂ€lkommen till tekniska nyheter nr 1218. Idag finns det massor av fantastiska tekniska nyheter för dig. SĂ„ lĂ„t oss ta…

Trakin Tech


De tvÄ bÀsta mobiltelefonerna att anvÀnda 2022

Apple iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max

BĂ„de iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max delar samma toppmoderna kamerasystem i Ă„r, och de Ă€r vĂ„rt val som iPhone för foton och videor. Den hĂ€r gĂ„ngen behöver du inte köpa den största och dyraste modellen för att fĂ„ det bĂ€sta kamerasystemet – du fĂ„r samma upplevelse med nĂ„gon av Pro-modellerna.

De tre bakre kamerorna – standard vid, ultravid och tele – kombineras med Apples bildbehandling för att producera fantastiska bilder, sĂ€rskilt i svagt ljus. Om foto- och videokvalitet Ă€r din viktigaste faktor nĂ€r du köper en telefon, Ă€r 13 Pro dĂ€r du bör spendera dina pengar.

13 Pro har en fysiskt större kamerasensor jÀmfört med tidigare modeller som gör att dess huvudsakliga 12-megapixelkamera kan samla mer ljus och producera bilder av bÀttre kvalitet, sÀrskilt i mörka eller utmanande ljusförhÄllanden. Dess ultravida kamera kan ta fantastiska makrobilder tack vare sin nya nÀrfokuseringsfunktion. Dessutom ger den 3x optiska zoomen pÄ teleobjektivet utmÀrkt portrÀttfotografering. Den större sensorn och det faktum att den anvÀnder sensorbaserad stabilisering ger stabila och vackra videor, Àven i svagt ljus. Du kan till och med spela in och redigera videor direkt i ProRes pÄ iPhone 13 Pro (sÄ lÀnge du har en lagringsmodell pÄ 256 GB eller högre).

För de som letar efter det bÀsta tillgÀngliga Android-kamerasystemet rekommenderar vi att skaffa Google Pixel 6 Pro för $899, sÀrskilt om ett teleobjektiv Àr ett mÄste. Vi placerade kamerorna Pixel 6 Pro och iPhone 13 Pro i en jÀmförelsevideo, och resultaten Àr ganska jÀmnt fördelade. Medan Pixel 6 Pros videofunktioner fortfarande ligger bakom iPhone, kan den mer Àn hÄlla sig pÄ stillbilder, och dess telekamera Àr Ànnu bÀttre Àn iPhone 13 Pro.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Telefonen som gör allt “Ultra”-monikern i Samsungs Galaxy-sortiment betyder inte lĂ€ngre att du bara fĂ„r den största telefonen; nu betyder det att du fĂ„r den största telefonen och allt utom diskbĂ€nken. S22 Ultra erbjuder inte mindre Ă€n fem kameror, en enorm, ljusstark 6,8-tums OLED med upp till 120Hz uppdateringsfrekvens, och ja, en inbyggd penna ocksĂ„. Det Ă€r mer eller mindre efterföljaren till den styluscentrerade Note-serien, men mer Ă€n sĂ„ kĂ€nns det som slutspelet för platt-stil smartphoneutveckling. Relaterat: det kostar en brant $1200.

HjÀrtat i S22 Ultra Àr Snapdragon 8 Gen 1-chipset parat med 8 eller 12 GB RAM. Prestanda Àr, inte överraskande, utmÀrkt; du kommer sÀllan att se telefonen stamma eller tveka, Àven nÀr du kör grafikintensiva spel. Samsung utlovar ocksÄ upp till fyra generationer av OS-versionsuppgraderingar, sÄ Ultra bör förbli en mycket bra telefon i mÄnga Är framöver.

Den medföljande S Pen-pennan dyker upp ur en dedikerad silo pĂ„ telefonens undersida, och Samsung sĂ€ger att den har förbĂ€ttrats med lĂ€gre latens Ă€n tidigare Ă„rs S-pennor. Det Ă€r svĂ„rt att bedöma nĂ„gra millisekunders förbĂ€ttring, men det Ă€r verkligen lyhört och lĂ€tt att anvĂ€nda. Du kan gĂ„ djupt in i stylusfunktionerna med alternativ för handskrift-till-textigenkĂ€nning och lĂ€tt gimmickiga “Air Actions” som förvandlar pennan till en trollstav/fjĂ€rrkontrollkombination. Eller sĂ„ kan du bara klottra anteckningar till ditt hjĂ€rtas innehĂ„ll. Valet Ă€r ditt.

Kamerorna Àr i stort sett desamma som S21 Ultra, plus ett par mjukvarubaserade förbÀttringar. Foton i portrÀttlÀge ser bÀttre ut, med mer realistisk motivisolering, och du kan anvÀnda nattlÀge med högupplöst lÀge eller portrÀttlÀge nu. Men poÀngen Àr att det solida kamerasystemet som S21 Ultra erbjöd fortfarande Àr lika bra hÀr, inklusive ett 10x telefoto som Àr ungefÀr det bÀsta du hittar pÄ nÄgon smartphone, var som helst.

Med sÄ mÄnga strömkrÀvande funktioner pÄ S22 Ultra Àr batteritiden lite matt. Den kommer att hÄlla en dag med mÄttlig anvÀndning med lite i tanken, men energianvÀndare kan behöva hÄlla ett öga pÄ batteriprocenten och fylla pÄ 5 000 mAh-cellen mot slutet av dagen. Fast 45W trÄdbunden laddning gör detta till ett snabbt jobb.

Om du vet att pennans liv Àr för dig och du skulle anvÀnda en 10x zoom regelbundet, snarare Àn en handfull gÄnger som en kuriosa, behöver du inte leta lÀngre Àn till S22 Ultra. Dess specialfunktioner Àr nÄgot nischade, om Àn kraftfulla, vilket Àr anledningen till att det inte Àr vÄrt övergripande val för den bÀsta vanliga Android-telefonen. Men om du letar efter en telefon som kan göra nÀstan vad som helst Àr det hÀr rÀtt val.

Relaterade Artiklar

Back to top button