OnePlus 8 Pro-användare rapporterar ‘Green Tint’ och ‘Black Crush’ displayproblem; fix kommer snart

OnePlus lanserade nyligen sitt flaggskepp ‘OnePlus 8’ och ‘OnePlus 8 Pro’ smartphones och det är till salu i Storbritannien och Europa. Den första batchen av OnePlus 8 Pro-enheter som levereras till användare och redan några av användarna har börjat rapportera visningsproblem på sina enheter.

Vissa OnePlus 8 Pro-användare rapporterar ‘Green Tint’ och ‘Black Crush’ displayproblem på sin enhet och detta ‘Green Tint’ -problem uppstår i inställningar för låg ljusstyrka. Även om du aktiverar DC Dimming-alternativet från OnePlus Laboratory verkar det lösa problemet, men å andra sidan skapar det också problem med Black Crush på skärmen.

När en bildskärm är plågad av “Black Crush” -problemet kommer det att vara en felaktighet i de mörka nyanserna som visas och de mörkare områdena kommer att se pixlade eller korniga ut. Vid sidan av dessa rapporterar användare också problem med bildretention på sin enhet.

OnePlus var snabb med att erkänna dessa problem som plågade några av de 8 Pro-enheterna och har sagt att de undersöker problemet. En uppdatering rullas ut snart för att fixa ‘Green Tint’ -problemet och en annan uppdatering i maj kommer att fixa ‘Black Crush’ -problemet som plågar några av OnePlus 8 Pro-enheterna.

OnePlus värdesätter användarfeedback och är engagerad i att leverera den bästa smartphone-upplevelsen. Vårt team undersöker för närvarande dessa rapporter för att identifiera de bästa lösningarna för våra användare, och vi kommer att utfärda uppdateringar så snart de är redo.

Om du missade det präglar OnePlus 8 Pro en 6,78-tums QHD + Fluid AMOLED kant-till-kant-skärm med 120Hz uppdateringsfrekvens, HDR10 + och 20: 9 bildförhållande och en 16-megapixel skärmkamera med Sony IMX471-sensor . Det har dedikerat MEMC-chip som förvandlar standardvideor med 24 fps upp till 120 fps. Företaget säger att det är perfekt för att titta på sport och actionfylldt innehåll eftersom MEMC minskar rörelseoskärpa, stammar och spökar för oöverträffad tydlighet. Den har HDR 10+ stöd, inställd färgnoggrannhet på JNCD runt 0,4.

Källa | Via

Relaterade Artiklar

Back to top button