OnePlus 7T Pro vald till bästa smartphone

Global Mobile Awards genomförs varje år av GSMA, arrangörerna av MWC. Medan showen avbröts i år på grund av coronavirusutbrottet tillkännagavs fortfarande de olika utmärkelserna, bland vilka OnePlus 7T Pro tilldelades den bästa smarttelefonen i enhetskategorin den här gången.

OnePlus 7T Pro erkändes som ‘praktiskt taget oöverträffad’ enligt domarpanelen med sin ultrasnabba processor, smidiga skärm och mjukvaruupplevelse. För att upprepa drivs OnePlus 7T Pro av den mobila plattformen Qualcomm Snapdragon 855 Plus som kör en flaggskeppsklass 90Hz-skärm. Med Oxygen 10.0 som ger fantastisk mjukvaruupplevelse och Warp Charge 30T som säkerställer att den kan laddas snabbt var OnePlus 7T en av de bästa flaggskeppssmartphones som släpptes 2019.

Kommentera utmärkelsen, Pete Lau, grundare och VD för OnePlus sade:

Vi är hedrade att tilldelas den bästa smarttelefonen av GSMA. OnePlus 7T Pro visar OnePlus ständiga strävan efter bästa möjliga användarupplevelse. Vi kommer att fortsätta arbeta nära vårt samhälle för att ge en snabb och smidig upplevelse för våra användare i framtiden.

John Hoffman, VD, GSMA Ltd. sa:

Våra gratulationer till OnePlus för att vinna priset, eftersom OnePlus 7T Pro förklaras som den bästa smarttelefonen vid GSMA: s GLOMO Awards 2020. GLOMO: erna är ett bevis på den otroliga innovation och uppfinningsrikedom som formar vår bransch och det är verkligen en enastående prestation att ha varit utvalda av våra uppskattade domarpaneler.

Relaterade Artiklar

Back to top button