OnePlus 6 vs LG G7: Vad du behöver veta

Nya LG G7 ThinQ har mycket att erbjuda i ett snyggt paket och kommer att ha mycket konkurrens från Samsung, Apple och till och med OnePlus. Och medan LG G7 snart kommer, kommer en liknande enhet att anlända ungefär samma tid. Det är OnePlus 6 med sin egen stora kant-till-kant-skärm. Så här jämför de två och allt du behöver veta innan du köper en.

Om du letar efter din nästa smartphone bör LGs G7 vara nära toppen av din lista. Främst för att det har några saker som de flesta telefoner inte har. Inklusive en dedikerad Google Assistant-knapp, en vidvinkelkameraobjektiv och en inbyggd Quad DAC för förbättrat ljud.

Läs: OnePlus 6 släppdatum, specifikationer, funktioner och mer

Men den nya OnePlus 6 ser också ganska bra ut och kommer sannolikt att matcha G7 till en lägre prispunkt. Och även om det finns flera utmärkta Android-telefoner tillgängliga nu eller snart kommer LG G7 och OnePlus 6 båda före den 1 juni. Att göra dem till två av de bästa alternativen som finns tillgängliga här 2018 och gå vidare.

När det gäller att köpa en ny telefon finns det några saker som alla bör tänka på. Skärmens storlek, dess specifikationer och hur bra kameran är. Lyckligtvis för dig har både OnePlus 6 och LG G7 stora skärmar, massor av kraft och bra kameror. Faktum är att båda dessa telefoner har tre kameror.

Som sagt, hur dessa två telefoner hanterar stora skärmar, kamerateknik, programvaran och AI-smart är helt annorlunda. Så annorlunda att du vill överväga allt innan du väljer den ena mot den andra.

Innan du fattar några beslut på en telefon i år vill du överväga dessa två telefoner. Eller något liknande Galaxy S9 +. Och medan Motorola, HTC och även Google kommer att erbjuda fantastiska telefoner senare i år, är det här nästa telefoner som kommer till marknaden. De kommer att finnas tillgängliga innan sommaren slutar. Med detta i åtanke går vårt bildspel nedan över några anledningar till varför du bör och inte bör välja det ena eller det andra.

OnePlus 6 vs LG G7: Display

OnePlus 6 vs LG G7: Display

Först och främst vill du överväga skärmen på dessa telefoner. Tack och lov bör valet vara något enkelt.

OnePlus 6 kommer sannolikt att ha en 6-tums Quad-HD AMOLED-skärm. Eller en 1080p AMOLED från Samsung. Vissa rapporter och rykten säger att den kommer att anlända den 16 maj med en 6,1-tums skärm. I så fall är det förmodligen exakt samma skärm som G7. Men några rykten säger till och med att den packar en 6,28-tums skärm. Så nära Note 8 i storlek.

Det beror på att LG G7 ThinQ har en 6,1-tums 3120 x 1440 Quad-HD FullVision-skärm. Den är lång och mager som Galaxy S9 eller Pixel 2 XL. De är faktiskt väldigt lika i sin övergripande form. Båda telefonerna använder det här nya långa och tunna skärmförhållandet, med nästan inga ramar.

Inga ramar betyder dock att det finns ett skår på toppen som iPhone X. Detta onödiga hack hyser sensorer, förbättrad framåtvänd kamera och hörsnäcka. Och medan det är mindre än iPhone-hacket och anpassningsbart (du kan dölja det med programvara) är det fortfarande ett hack som vissa inte gillar. Problemet är att båda telefonerna har hacket. Så hantera det, eller köp Galaxy S9 +.

Relaterade Artiklar

Back to top button