OnePlus 3S kan bli nästa stora meddelande från OnePlus

0 Shares

Den kinesiska smarttelefontillverkaren OnePlus sägs arbeta med en uppdaterad variant av sitt flaggskepp OnePlus 3. Under den senaste veckan har ryktkvarnen funderat över dess existens men den senaste utvecklingen tyder på att OnePlus 3S redan är under arbete. Enligt den senaste rapporten fick OnePlus 3C -certifiering för en ny telefon med modellnummer A3010.

Så hur kommer OnePlus 3S att skilja sig från det befintliga flaggskeppet? Jag är glad att du frågade. Tja, förvänta dig inte en större översyn. Enligt de första rapporterna kommer OnePlus att uppdatera Snapdragon 820 till sin senaste uppdaterade version, Snapdragon 821. Bortsett från detta går rykten om att den nya OnePlus 3 -varianten kan ha en IPS LCD -panel istället för AMLOED -skärm. Uppenbarligen står företaget inför leveransbrist som orsakar förseningar i att uppfylla kraven. Företaget kommer dock inte att avbryta OP3 när som helst snart.

Rekommenderas: Varför du borde och inte bör köpa en OnePlus 3

Bildkrediter: GizmoChinaBildkrediter: GizmoChina

Olika rapporter och teasers om ett kommande tillkännagivande på officiellt twitterhandtag pekar också i samma riktning. OnePlus tog nyligen till sociala medier för att be sina fans att gissa vad det är med dessa dagar? I samma inlägg lovade det att avslöja allt under de kommande dagarna. I sina Twitter- och Facebook -kampanjer listar det fyra livskraftiga alternativ som inkluderar ny smartphone -färgvariant, ny produktsläppning, ny shoppingupplevelse eller ny mjukvaruupplevelse.

oneplus-3s

Läs också: OnePlus 3 vanliga frågor, riktmärken med fördelar och nackdelar

Det är sannolikt en möjlighet att OnePlus kan förbereda sig för alla ovan nämnda alternativ. Det kommer sannolikt att introducera en ny uppgraderad variant av sin nyligen lanserade flaggskeppsmördare med nya färger. För bättre shoppingupplevelse har den lanserat en egen OnePlus -butik för onlineshopping. Nyligen beslutade det också att slå samman de två operativsystemen – väte och syre OS. OnePlus VD Pele Lau antydde nyligen att de snart kommer att lansera Android 7.0 Nougat -uppdatering på OnePlus 3.

Så skulle du föredra en IPS LCD -skärm på OnePlus 3S framför den befintliga AMOLED -panelen? Dela med oss ​​i kommentarsfältet nedan.

För OnePlus 3S vs OnePlus One jämförelse klicka här.

0 Shares