Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

OnePlus 11 5G Marble Odyssey Limited Edition säljs i Indien för Rs. 64 999

Uppdatering: OnePlus har startat försäljningen av OnePlus 11 5G Marble Odyssey Limited Edition smartphone i Indien, efter lanseringen. Det är prissatt till Rs. 64 999 för versionen 16 GB + 256 GB och är nu tillgänglig från OnePlus.in, OnePlus Store-appen, OnePlus Experience Stores och Amazon.in.

Erbjudanden
  • Omedelbar rabatt på 1 000 INR på OnePlus 11 5G Marble Odyssey, vid köp via ICICI Bank- och OneCard-kreditkort och EMI-transaktioner på OnePlus.in, OnePlus Store-appen, OnePlus Experience Stores, Croma-butiker och Amazon.in från 6 juni 2023 till 11 juni 2023
  • Upp till 18 månader utan kostnad EMI på OnePlus 11 5G Marble Odyssey, vid köp med vanliga kreditkort på OnePlus.in och OnePlus Store App, amazon.in, OnePlus Experience Stores och partnerbutiker från 6 juni till 30 juni 2023
  • 24 månaders lågkostnads-EMI på OnePlus 11 Marble Odyssey Edition, vid köp med vanliga kreditkort exklusivt på OnePlus.in från 6 juni till 30 juni 2023
  • Användare kan också utnyttja ytterligare utbytesbonus värd 6000 INR på utvalda 4G-enheter, på OnePlus.in, OnePlus Store-appen, OnePlus Experience Stores, utvalda partnerbutiker och Amazon.in från 6 juni 2023 till 11 juni 2023

Tidigare: OnePlus har lanserat OnePlus 11 5G Marble Odyssey, företagets senaste specialutgåva av smartphone i Indien, efter att ha retat den. Den har ett sällsynt mikrokristallint stenmaterial som liknar en unik marmorfinish, vilket skapar en visuell och taktil upplevelse som är unik för varje enskild telefon, sa företaget.

Design och hantverk

OnePlus 11 5G Marble Odyssey är en exklusiv specialutgåva för Indien, som säkerställer att dess ägare har en enhet som är 1 av 1, vilket gör att ingen telefon är den andra lik, lade OnePlus till.

OnePlus omfamnar konceptet unikt och har utnyttjat en rå “visuell textur” som härrör från mikrokristallint bergmaterial, vilket producerar en fascinerande bakre panel som inte kan kopieras. Resultatet är en fantastisk estetik som visar elegansen hos naturlig marmor, där varje enhet har sina egna distinkta egenskaper.

Utvecklingen tog mer än ett år att fullända innan den nådde den kvalitetsnivå som krävs för applikation och massproduktion, tillade företaget. Processen innebar unika utmaningar och krävde en grund-upp-strategi, tänjde på gränserna för innovation inom smartphone-industrin.

Framför allt var utbytegraden för den marmorliknande bakre panelen från början bara 25 % av den ursprungliga glasbaksidan, men genom noggrann förfining uppnådde OnePlus en anmärkningsvärd avkastning på 50 % för de sista begränsade upplagorna.

Att tillverka en enda bit av detta extraordinära material innebär en noggrann produktionsprocess i nio steg, vilket säkerställer att varje panel uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och estetik. Varje del väljs noggrant eller kasseras för hand, vilket säkerställer att endast de mest felfria exemplen väljs för den slutliga applikationen.

OnePlus 11 5G Marble Odyssey lovar en speciell taktil upplevelse. Enhetens ultrasläta och coola-att-to-touch-struktur framkallar känslan av att röra vid en polerad marmorbit eller en raffinerad sten, enligt företaget.

Den behåller liknande specifikationer som den ursprungliga OnePlus 11 5G.

Tillgänglighet

OnePlus 11 5G Marble Odyssey kommer att börja säljas från och med den 6 juni i Indien från kl. Amazon.in och OnePlus.in. Priser kommer att meddelas närmare lanseringen.

Kinder Liu, VD och COO för OnePlus, kommenterade lanseringen:

Med OnePlus 11 5G Marble Odyssey har vi skapat en extraordinär smartphone som inte bara visar upp det exceptionella konstnärskap och innovation som OnePlus är känt för, utan också ett mästerverk som är unikt för varje användare. Vi är stolta över att presentera utsökt hantverk som minskar klyftan mellan konst och teknik. OnePlus 11 5G Marble Odyssey är ett sant bevis på vårt engagemang för att tänja på gränser och leverera exceptionell teknik till våra användare.