Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

OnePlus 10 Pro-specifikationer visas online: kommer med dubbel laddning…

OnePlus 10 Pro förväntas lanseras i Kina i början av nästa år och sakta expandera till andra globala marknader, inklusive Indien. OnePlus 10 vanliga varianter sägs också åtfölja det. OnePlus 10-serien kommer att lyckas OnePlus 9-serien och kommer med stora uppgraderingar som den senaste styrkretsen, Snapdragon 8 Gen 1. Redan innan OnePlus kunde tillkännage serien officiellt har stora specifikationer läckt ut online.

LÄS ÄVEN: OnePlus Nord 2 CE-kodnamnet Ivan-specifikationer visas online

OnePlus 10 Pro förväntade specifikationer

digital chattstation på twitter

Tipster Digital Chat Station avslöjar att OnePlus 10 Pro kommer att ha en 6,7-tums QHD+2K LTPO-skärm och en 120Hz uppdateringsfrekvens med en AMOLED-panel. Den kommer att ha en trippelkamerauppsättning på baksidan med ett 48 MP primärobjektiv, ett 50 MP ultravidvinkelobjektiv och en 8 MP telefotokamera med 3x zoom. Den sägs även ha en 32MP frontkamera för selfies och videosamtal. Den kommer att ha ett enda hål för selfiesnapparen.

OnePlus 10 Pro förväntas köras på Android 12 OS med Color OS 12 anpassat skal direkt från förpackningen. Den sägs komma med 80W trådbunden laddning och 50W trådlös laddningsstöd för att ladda sitt 5000mAh batteri.

Tidigare rapporter har redan bekräftat att smarttelefonen kommer att drivas av den senaste Snapdragon 8 Gen 1-chipset parat med Adreno GPU. Den sägs ha en konfiguration på upp till 12GB LPDDR5 RAM och 256GB UFS 3.1-lagring. One Plus 10 Pro förväntas vara IP 68-klassad för vattentålighet.

OnePlus 10 Pro förväntad design

Designen har härletts baserat på läckta renderingar. Enligt renderingarna kommer OnePlus 10 Pro med en fyrkantig kameramodul på baksidan för en trippel kamerainställning och LED-blixt. Det sägs ha OnePlus och Hasslebands varumärke.

design renderar

LÄS ÄVEN: OnePlus Pad kommer att lanseras nästa år i Indien: Rapport

Varningsreglaget och strömknappen är på högerkanten medan volymreglaget kan vara till vänster. USB Type C-porten, SIM-facket och högtalargallret kan vara på botten. Smarttelefonen kommer också att ha en liten utskärning med hål i det övre vänstra hörnet, böjda kanter och smala ramar.

Mer detaljer förväntas komma ut inom kort. Håll utkik på det här utrymmet för fler uppdateringar.