Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Omröstning och grafik: Hjälp oss att hjälpa dig

Hej alla. Vi får ofta frågor som: vilket är det populäraste x? hur vanligt är y? Och ibland kan vi gissa utifrån vad vi läser på forumen eller från allmänna marknadstrender. Men inget slår att faktiskt veta vad läsarna tänker. Så det var på tiden att vi frågade.

Vi har tagit tillbaka möjligheten att göra omröstningar. Och omröstningar ska vi göra.

Det här är mer eller mindre en testkörning för att se hur omröstningen fungerar, men jag hoppas att vi kan svara på en riktigt nyckelfråga och även tillfredsställa en nyfikenhet idag. Den riktigt viktiga frågan har att göra med displayinformation, medan nyfikenheten har att göra med aktuella åsikter om grafikhårdvara.

Genom att veta vilka upplösningar våra läsares skärmar är kapabla till kan vi hjälpa till att rikta in våra tester och artiklar för att bättre anpassa sig till den genomsnittliga läsaren. Vi kan titta tyngre på grafiska lösningar som tillfredsställer behoven hos fler av våra läsare. Vi har gjort en hel del avancerade grejer på sistone (och vi har en till i pipen), men vi är redo att fokusera på de mer mainstream- och värdesegmenten och vi skulle älska att kunna skräddarsy dessa artiklar en lite bättre.

Det finns också många olika bildskärmsalternativ med alla de många widescreen- och bärbara panelerna. Välj bara den som ligger närmast din från den här listan. Om du verkligen vill vara så exakt som möjligt kan du multiplicera upplösningarna och se vilken som har det närmaste antalet pixlar. Men bara en nära gissning är också bra.

Tja, det är verkligen ingen mening med att slå runt. Det är en undersökning, det är inte raketvetenskap. Här är det:

{poll 118:600}